Evakuiran među prvima

Nakon potonuća splavi u Beogradu oglasio se popularni pjevač koji je tamo nastupao: "Sretan sam što su svi živi i zdravi"

Relja Popović Relja Popović Relja Popović/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Relja Popović Relja Popović Relja Popović +0 Relja Popović Galerija

Relja Popović se oglasio nakon potonuća splavi na kojoj je nastupao u Beogradu tijekom dočeka nove godine.

Popularni srpski pjevač i glumac Relja Popović oglasio se putem društvenih mreža nakon što je splav na kojoj je nastupao u novogodišnjoj noći u Beogradu, potonula.

"Dragi moji ljudi. Prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mjesta senzacionalizmu, želio bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Freestyler. Tijekom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah napustiti splav i da je u tijeku evakuacija. Kad smo izašli vidjeli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli cijelu večer onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, sretan sam što su svi sigurno evakuirani, što su svi živi i zdravi i nepovrijeđeni", napisao je Relja u priči na svom profilu.

Tijekom nesreće jedna je djevojka ozlijeđena, a na mjesto događaja izašle su dvije ekipa medicinske pomoći, prenijela je nova.rs. Splav je potonula do pola, a Relja je bio među prvima evakuiran.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković i Edis Elkasević (Foto: Instagram) Sandra Perković - 6 +18 Sandra Perković - 5 Celebrity Sandra Perković podijelila sretnu vijest i pozirala s prstenom na ruci: "Čestitke, bilo je i vrijeme!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 +24 Iris i Marko Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene