omiljeni vojvoda

Slomio je srca obožavateljica koje su samo zbog njega gledale hit-seriju, no sve mu je oprošteno zbog seksi prizora koji je objavio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regé-Jean Page je zbog uloge u seriji "Bridgerton" postao miljenik žena i sve je razočarao kada je objavio da se ne vraća u drugu sezonu, no obožavateljicama se sada iskupio svojom golišavom fotkom.

Glumac Regé-Jean Page zaludio je žene diljem svijeta kao vojvoda Hastings u iz "Bridgertona" pa je mnogima slomio srca kada je objavio kako napušta hit-seriju nakon prve sezone.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatne brojke Svi su poludjeli za njim: Nakon pojavljivanja u hit-seriji proglasili ga senzacijom i to s dobrim razlogom

No razočaranim obožavateljicama sada se iskupio jednom svojom seksi fotografijom koju je podijelio na Instagramu.

Pozirao je u krevetu bez majice, a prizorom je užario društvenu mrežu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Regé-Jean Page (@regejean)

Inače, sve su glasnija šuškanja o tome da će ovaj glumac u usponu imati čast sljedeći utjeloviti najslavnijeg filmskog agenta Jamesa Bonda. Glasine o tome pojavile su se već početkom godine, a sada je na kladionicama glavni favorit za nasljednika Daniela Craiga u kultnoj filmskoj franšizi.

A na žalost brojnih obožavateljica, u veljači se doznalo i da je Page u vezi, što je ranije uspješno skrivao, a britanski mediji izvijestili su kako ljubi poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene