Kome je najteže?

Krah nasljeđa kralja popa: Dok se djeca teško nose s optužbama na očev račun, izlazi li na vidjelo istina o obitelji Jackson?

Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: AFP) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) +6 Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Galerija

Osim Michaela Jacksona, u središtu pozornosti, usred optužbi za pedofiliju, našlo se i njegovo troje djece, Paris, Michael Jackson I i Michael Jackson II.

Teške optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnika na račun preminulog kralja popa Michaela Jacksona, danas zasigurno utječu najviše na njegovu djecu, 20-godišnju Paris-Michael Katherine, 17-godišnjeg Princea Michaela Jacksona II Blanketa i 22-godišnjeg Princea Michaela Jacksona I.

Pogledaj i ovo LaToya Jackson (Foto: AFP) Nije ga branila LaToya Jackson još 1993. godine je stala na stranu zlostavljane djece, a ne brata Michaela

Prince Michael Jackson I u javnosti ne želi pričati o toj temi, Paris je navodno ovih dana sama sebi pokušala oduzeti život, a kako se osjeća i što misli Prince Michael Jackson II nije poznato, ali nekako imamo osjećaj da ni njemu nije lako.

Učinci javnih skandala na djecu slavnih osoba u većini slučajeva se potpuno zanemaruju no oni su uglavnom poražavajući.

Isto je upravo i slučaju Michaela Jacksona koji je u posljednje vrijeme glavna tema svjetskih medija zbog optužbi za seksualno zlostavljanje djece i kontroverznog filma "Leaving Neverland" u kojem je navodno otkrivena cijela istina.

U subotu je odjeknula vijest kako je Paris hitno hospitalizirana, nakon što je pronađena prerezanih vena u svom domu u Los Angelesu, o čemu je izvijestio TMZ. No nekoliko sati nakon toga Paris se oglasila na svom Twitteru i poručila im da su lažljivci.

Povjerljivi izvori navode kako je Paris ovo učinila kao odgovor na optužbe koje su dvojica muškaraca podnijela protiv Michaela Jacksona. Tvrdila je da je njen otac nevin iako nije još pogledala sami dokumentarac. Paris je navodno jako teško podnijela smrt svog oca prije deset godina, u ljeto 2009., pa se tako i 2013. pokušala ubiti zbog teške depresije.

No, njezine tvrdnje nisu bile dovoljne da izbjegne gnjev Michaelovih fanova koji ne žele čuti niti jednu riječ protiv kralja popa.

Naime, oni su očekivali kako će Jacksonova djeca, a pogotovo Paris koja mu je bila najbliža, biti glasnija u obrani svog oca što nisu doživjeli. Paris je sama izjavila kako to nije njezina uloga i dodala kako se njezin bratić Taj bori za Michaelovo dostojanstvo.

"Ne mogu reći ništa više što nije bilo rečeno u njegovu obranu. Taj odrađuje sjajan posao", napisala je Paris na Twitteru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Svjetski mediji prenose kako su reakcije njenog mlađeg brata Blanketa na sporni dokumentarac bile jednako dramatične.

Prema tvrdnjama bratića Taja, Blanket se povukao u sebe i u stanju je šoka odkad je film objavljen.

"Bigi (Blanket) je jedno od najpričljivije djece u školi. Sada uopće ne želi pričati i ljudi su zabrinuti za njega jer je jednako osjetljiv kao što je bio i njegov otac", izjavio je Taj za BBC i dodao kako je i on sam potresen i uzrujan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanket Jackson (@blanketjackson7) on

Najstariji Michaelov sin 22-godišnji Prince, nije se oglasio dosad u javnosti ali izvor blizak obitelji Jackson tvrdi kako on, zajedno s bratom i sestrom, ozbiljno razmišlja o podizanju tužbe protiv Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, navodnih žrtava silovanja, zbog iznošenja neistine i uzrokovanja stresa.

"Jako je važno da Michaelova djeca nastave širiti očevo nasljeđe, filantropiju i poniznost", izjavio je neimenovani izvor.

Ipak, postavlja se pitanje koriste li stariji članovi obitelji Jackson Michaelovu djecu kako bi mu vratili ugled i simpatije i pokušali diskreditirati dokumentarac? Ukoliko je tako, to ne bi bio prvi takav slučaj. Podsjećamo, slično se dogodilo i kada je Michael preminuo od posljedica doziranja, kada su članovi klana Jackson optuženi za cinično guranje njegovo troje djece u središte pozornosti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 +6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Celebrity Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene