Isplivali detalji afere

Glumicu slomila suprugova nevjera, odao ga seksi poklon koji je pronašla: ''Odmah je znala da nije za nju!''

Amy Nuttall i Andrew Buchan Amy Nuttall i Andrew Buchan Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Nuttall i Andrew Buchan - 2 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 3 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 1 Leila Farzad - 2 Leila Farzad - 1 Andrew Buchan - 2 Andrew Buchan - 1 Amy Nuttall Amy Nuttall Amy Nuttall +1 Amy Nuttall Galerija

Razvode se Amy Nuttall i Andrew Buchan, i to nakon što je on započeo ljubavnu vezu s kolegicom Leilom Farzad.

Britanska glumica Amy Nuttall našla se usred skandala pošto se saznalo da je njezin suprug Andrew Buchan započeo novu vezu nakon što je pronašla donje rublje koje je kupio drugoj ženi.

40-godišnja Amy ostala je slomljena nakon otkrića da četiri godine stariji Andrew ima aferu s kolegicom iz serije "Better" Leilom Farzad.

Njima bliski izvori tvrde da je Andrew rekao Amy da je ostavlja samo nekoliko dana prije Božića i da je tada napustio obiteljsku kuću kako bi se preselio k 40-godišnjoj Leili, a detalji su tek sada isplivali na površinu.

Amy je navodno sumnjala i prije nego što je primila srceparajuću vijest da je njezin 11-godišnji brak došao kraju.

"Bio je puno odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegova posla, ali u jednom trenutku Amy je shvatila da je odsjedao u hotelima vrlo blizu kuće. Kako je vrijeme odmicalo, bilo je nekih znakova da se zbližio s Leilom, i to u njegovu ponašanju i njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama. Ali kap koja je prelila čašu bilo je donje rublje, Amy je znala da nije za nju čim ga je pronašla", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Nakon svega Amy dobiva podršku tisuća obožavatelja, pogotovo nakon što je podijelila zagonetnu objavu na društvenim mrežama.

"Ne impresionira me novac, društveni status ili naziv posla. Impresionira me način na koji se netko odnosi prema drugim ljudskim bićima", napisala je u objavi koju je podijelila na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy Nuttall (@amynutts1)

"Šaljem ti pozitivne misli i zagrljaj", "Ne poznajem te, ali ostani jaka. Imaš puno ljubavi oko sebe. Proći ćeš kroz ovo, vjeruj mi", "Užasno, ne znam zašto žene žele unesrećiti druge žene i izdati ih! Znamo da ima varalica na ovom svijetu, ali druge žene trebale bi dizati jedna drugu, a ne ponižavati!!", samo su neke od poruka koje je dobila.

Amy i Andrew vjenčali su se 8. rujna 2012. godine u blizini mjesta u kojem su oboje odrasli u Lancashireu i često su se zajedno nasmiješeni pojavljivali na crvenim tepisima i u javnosti, a kraj svojeg braka zasad nisu javno komentirali.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i princ Harry Meghan Markle i kralj Charles III. +29 Meghan Markle Celebrity Novi potez kralja Charlesa označio kraj ere princa Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji, nemoćni su protiv njegove odluke!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 +17 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Celebrity Zvijezda "Kumova" u izdanju u kakvom je nemamo priliku vidjeti u seriji: Pokazala je glamuroznu stranu i figuru za poželjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene