Pukla ljubav

Bivši joj je slomio srce, on ga zaliječio, ali nije potrajalo: Slavni par razvodi se nakon 3 godine

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Getty Images) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

30-godišnja pjevačica Adele rastaje se od 15 godina starijeg supruga, milijunaša Simona Koneckog.

Iza njih je 8 zajedničkih godina, od kojih su tri proveli u braku.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Uživa nakon razvoda Vidno mršavija pjevačica na koncert stigla s nepoznatim muškarcem koji je već nečiji suprug

30-godišnja pjevačica Adele rastaje se od 15 godina starijeg supruga, milijunaša Simona Koneckog, potvrdio je njezin glasnogovornik.

Glazbena senzacija supruga je upoznala 2011. godine, a vjenčanje je održano u strogoj tajnosti 2016. godine. Također, par ima i 6-godišnjeg sina Angela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

"Adele i njezin partner su se odlučili rastati, no nastavit će se zajednički brinuti o sinu najbolje što mogu. Kao i uvijek, i sada mole za privatnost", stajalo je u kratkom priopćenju koje je u javnost pušteno prošlog petka.

Također, naglašeno je kako pjevačica ni u budućnosti neće davati nikakve izjave na ovu temu.

Podsjetimo, pjevačica je uvijek bila vrlo šutljiva kada je u pitanju njezin privatni život, a da se vjenčala sa Simonom otkrilo se tek 2017. godine tijekom njezinog govora na dodjeli Grammyja. "Ja sam udana žena. Moj suprug i sin su jedini razlozi zašto ovo radim", izjavila je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Adele je zbog sina uzela i veliku stanku od glazbe, no obožavatelji su uvjereni kako će uskoro uslijediti novi, četvrti album.

Pjevačica je svjetsku slavu i stekla albumom na kojem je u detalje opjevala prekid s dečkom koji joj je slomio srce, pa ne čudi da se njezina milijunska publika nada kako će to ponovno učiniti. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) +6 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Celebrity Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene