Poljupci na setu

Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju

Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Ovo je prvi put da ćemo Nicole Kidman i Hugha Granta gledati u zajedničkom filmskom projektu.

Filmski par posljednjih se dana nalazi na setu u New Yorku.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman Baš šteta Ni goli trbuh nije skrenuo pažnju sa zaleđenog lica nekoć najljepše glumice, više nikome nije jasno zašto tako izgleda!

Radi se o 51-godišnjoj glumici Nicole Kidman i 58-godišnjem glumcu Hughu Grantu koji u New Yorku snimaju novi projekt "The Undoing", točnije na Upper East Sideu.

Paparazzi su duo uhvatili tijekom snimanja emotivne scene, a ovo je prvi put da ovaj par gledamo zajedno na velikom platnu.

Iako su izmjenjivali nježnosti, ovoga puta se radi o isključivo filmskom projektu, jer oboje su u sretnim brakovima.

Nicole je sreću pronašla s country glazbenikom Keithom Urbanom s kojim se vjenčala 2006. godine, dok se britanski zavodnik smirio tek s 18 godina mlađom švedskom producenticom Annom Eberstein s kojom se vjenčao 2017. godine u strogoj tajnosti.

S njom je prethodno proveo 6 godina, a par zajedno ima troje djece, dok dvoje ima iz kratkih avantura s dvije različite žene. Ipak, najdužu vezu imao je s britanskom ljepoticom Elizabeth Hurley, od 1987. do 2000. godine, a ona mu je oprostila i javnu prevaru s prostitutkom što je u ono doba bio veliki skandal. Duo je i dan danas u bliskim odnosima te je Grant kum njezinom sinu Damianu koji je rođen 2002. godine.

Nicole Kidman iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece s kojima više nije bliska zbog činjenice da ih je Tom zaludio scijentologijom koju ona nikada nije odobravala i zbog koje se na kraju i rastala, dok je s Keithom dobila dvije biološke kćeri.

Ni Nicole ni Hugh ne skrivaju koliko su zaljubljeni u svoje partnere koji su im vratili vjeru u ljubav nakon ljubavnih brodoloma. No lijepo ih je napokon vidjeti zajedno na filmskom platnu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) +5 Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Celebrity Još jedna atraktivna Hrvatica zaludjela Talijane: ''Svjesna sam da me muškarci gledaju, ali dosta sam kritična''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene