Druga strana slave

Rade o slavnim prijateljima: 'Postali su zatvorenici vlastitog života'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš proslavljeni glumac i glazbenik prošao je svijet, ostvario karijeru u Hollywoodu, no kod kuće mu je ipak najljepše.

Iako mnogi mladi glumci žele svjetsku karijeru, Rade Šerbedžija ne gleda na svoju karijeru sa sjetom te smatra da u Hollywoodu nije 'financijski uspio'.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Rade Šerbedžija o svojim počecima: 'Arsen Dedić uveo me u ovaj posao'

'Ne ubrajam se među ljude koji su u Hollywoodu uspjeli financijski jer nisam bio u situaciji da zaradim veliki novac. Zaradio sam toliko da mogu pristojno živjeti sa svojom obitelji, jesti u dobrim restoranima, imati dobar stan, školovati djecu u privatnim školama. To sam uspio, ali to je prosječno u odnosu na način života ljudi u inozemstvu', kaže Rade za Story te dodaje: 'Razmišljajući o kolegama s kojima sam radio, družio se i bio u njihovim kućama, ima nečeg zanosnog i lijepog u onome što si oni mogu priuštiti, od jahti i privatnih aviona do najboljeg tretmana bilo gdje, ali strašno je što su sasvim time izgubili slobodu i postali zatvorenici vlastitog života', ističe glumac i glazbenik koji će 21. Travnja nastupati u zagrebačkoj dvorani Lisinski s bendom Zapadni kolodvor u kojem svira i njegov sin.

Otkriveni novi detalji sa snimanja filma 'Tamna strana sunca' u kojem je 1988. glumio i Brad Pitt

'To je mač s dvije oštrice – slavan i novac su dobrodošli s jedne strane, ali s druge su otrov', zaključuje Šerbedžija koji ipak bira biti 'zvijezda u malom narodu'.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene