Samo trening očito...

Pokazala trbušnjake koji izgledaju kao da se dobro namučila za njih, stvarno ih je teško ne primijetiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rachel Finch pokazala je savršene trbušnjake dok je snimala novu modnu kampanju za kupaće kostime u Sydneyju.

Jedna od najuspješnijih i najtraženijih australskih manekenki i bivša Miss Universe Australije Rachel Finch ovih dana ima pune ruke posla, a između ostalog viđena je kako pozira na snimanju nove kampanje za kupaće kostime u Sydneyju.

Pritom je 32-godišnja Rachel, koja je inače i majka dvoje djece, ponosno pokazala savršeno oblikovane trbušnjake dok je u badiću spretno održavala ravnotežu na biciklu i nije skidala prelijepi osmijeh s lica.

Mnoge su se žene dugo pitale kako joj uspijeva izgledati tako senzacionalno nakon dva poroda, a čini se da se tajna njezina dobrog izgleda krije u zdravoj prehrani. Rachel je u jednom od intervjua za Daily Mail Australia ispričala kako za doručak obvezno jede smoothie od bademova mlijeka, avokada, smrznute banane, špinata, proteinskog praha te maslaca od orašastih plodova i da je to njezin čarobni recept. Uz to i redovito vježba kako bi kondiciju održala besprijekornom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachael Finch - Miziner (@rachael_finch)

Rachelinoj formi sigurno pridonosi i trčkaranje za trogodišnjim sinom Dominicom i sedmogodišnjom kćeri Violet, koje je dobila s plesačem Michaelom Mizinerom. Par se upoznao 2010. godine u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem se i zajedno natjecali, a vjenčali su se tri godine kasnije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene