Zanimljivo

Ispričala se fanovima popularne serije što je prekinula s kolegom još prije 14 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rachel Bilson i Adam Brody bili su par od 2003. do 2006. godine.

Fanovi popularne serije "The OC" i dalje ne mogu preboljeti što su glavni glumci Rachel Bilson i Adam Brody prekinuli još 2006. godine, a zvijezda serije im se ispričala zbog toga.

Pogledaj i ovo Adam Brody (Foto: AFP) Ima više od 12 tisuća epizoda Ova sapunica emitira se još od 1973., prikazano je 48 sezona, mnogim zvijezdama bila je odskočna daska u karijeri, a neki se baš toga srame

Američki časopis InStyle objavio je u četvrtak fotografiju bivšeg para uz poruku da su mnogima uništili srednjoškolske dane nakon što su prekinuli, na što je glumica napisala: "Žao mi je. On se dobro snašao".

Rachel Bilson i Adam Brody započeli su vezu 2003. i bili su par tri godine prije nego što su raskinuli 2006. Bilson je trenutačno u vezi s Billom Haderom, s kojim se počela viđati nakon prekida s glumcem Haydenom Christensenom s kojim ima kćer Briar Rose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young love. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

S druge strane, Adam Brody se vjenčao sa zvijezdom serije "Tračerica" Leighton Meester. Pred oltar su stali 2014., a godinu kasnije dobili su kćer Arlo.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene