Točno 9 godina od smrti

Glumica Dolores Lambaša imala je samo 32 godine kada je izgubila život u teškoj prometnoj nesreći

Dolores Lambaša - grob Dolores Lambaša - grob Dusko Jaramaz 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša - grob Dolores Lambaša - grob Dolores Lambaša - grob Dolores Lambaša - grob Dolores Lambaša i Nina Slamić Gudeljević Dolores Lambaša - 3 +0 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Dolores Lambaša izgubila je život u tragičnoj prometnoj nesreći prije devet godina, točno na današnji dan.

Glumica Dolores Lambaša izgubila je život prije devet godina u tragičnoj prometnoj nesreći kao suvozačica automobila kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša Pretužno Slovila je kao jedna od najljepših Hrvatica, no tragična vožnja u kobnom automobilu prekinula je sve: "Bila je nespojiva sa životom"

Prerani odlazak glumice potresao je cijelu Hrvatsku, a do nesretnog događaja došlo je u trenutku kada je automobil kojim su se Dolores i Stojan vraćali iz Beograda u Zagreb, zbog prevelike brzine sletio s autoceste kod Slavonskog Broda.

Tada 32-godišnja Dolores bila je hitno prevezena u tamošnju bolnicu, no, nažalost, ozljede su bile preteške i preminula je nakon nekoliko sati.

Stojan, koji je vozio automobil, zbog nesreće je osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu, no zbog uzornog je ponašanja na slobodu pušten nakon osam mjeseci. Svemu je kumovao umor i alkohol jer su se glumci pri povratku odlučili zaustaviti kod prijatelja Željka Sladetića u Iloku, u čijem su se vinskom podrumu zadržali neko vrijeme. Iako su bili rezervirali sobe u obližnjem hotelu, u jednom su trenutku ipak odlučili krenuti za Zagreb.

Mlada glumica rođena je u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine, gdje je završila Jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu "Ivana Lukačića", u kojoj je pohađala solo pjevanje, glasovir, gitaru te povijest glazbe i dirigiranja. Njezin život obilježio je glumački rad na televiziji, filmu i u kazalištu. Glumila je u serijama "Najbolje godine", "Zakon ljubavi", "Zauvijek susjedi" i mnogima drugima, a zapaženu je ulogu ostvarila u filmu "Vjerujem u anđele", koji joj je osobno bio i najdraži.

Osim po glumačkim ostvarenjima bila poznata i po ljubavnim vezama s glumcima Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem te poduzetnikom Josipom Radeljakom.

Ljubav s Ivom obilježila je njezin život jer su se unatoč velikoj razlici od 29 godina voljeli pet godina, a upoznali dok je ona imala samo 21 godinu. Glumac je tada otkrio da ga je osvojila velikim glumačkim talentom. Par je i živio zajedno, a Dolores je u jednom intervjuu nakon prekida otkrila kako je Ivo bio njezina velika ljubav te kako joj je bilo jako teško nakon prekida kojem su navodno kumovale brojne burne svađe. Nije skrivala niti da je jako razočarana takvim ishodom, a nakon prekida vratila se k roditeljima u Šibenik.

Nakon teškog prekida s Ivom Dolores je pronašla utjehu u 30 godina starijem glumcu Frani Lasiću.

Publiku je osvojila osmijehom i karizmom te je pred sobom imala perspektivnu glumačku karijeru, no sudbina je tu upetljala svoje prste.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Naša bivša predsjednica opet je hit na Instagramu: ''Kolinda, nikad niste bolje izgledali, ponos Hrvatske!''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 9 Anđela Šimac - 10 +17 Anđela Šimac - 11 Zanimljivosti Lijepa Sinjanka i bivša djevojka nekadašnjeg dinamovca pohvalila se luksuznim poklonom: ''Bolje ne može!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene