Jedva čekamo da počne!

Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''

Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) PR 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) +10 Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Galerija

Nakon što su predstavljeni kandidati showa ''Plesa sa zvijezdama'', sada znamo i tko su njihovi partneri.

Pripreme za show ''Ples sa zvijezdama'' u punom su jeku, a da zvijezde pokažu svoja najbolja plesna izdanja, pobrinut će se njihovi plesni partneri i koreografi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otkrivamo plesne parove! 💃🕺 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Pogledaj i ovo Marko Ciboci Smekšao se? Strogog Marka Cibocija raznježio potez kolega iz žirija, ovakva ga dosad još nismo doživjeli: "Volim ih!"

Video kojim su najavljeni plesni parovi već je oduševio sve oni koji su ga vidjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@slavkosobin svoje plesno znanje razvija uz plesačicu @gabriela.pilic iza koje je ukupno 16 osvojenih naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru. 🥰🤩 Jedva čekamo! #plessazvijezdama #novatv

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

''Brutalan promo'', ''Jedva čekamo da show počne'', ''Najbolji promo video snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina, bravo'', ''Prekrasan promo'', samo su neki od komentara na prve plesne korake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

''Najčešće na vjenčanjima se pretvorim oko dva ujutro u odličnog plesača, onda me snime pa onda ne plešem sljedećih 6-7 mjeseci na vjenčanjima", ističe pjevač @damirkedzo. 😁😉 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

A 11 zvijezda koje su spremne pokazati svoje plesno umijeće su Viktorija Đonlić Rađa, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin, Davor Garić, Ana Vučak Veljača, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Josipa Pavičić, Ivan Šarić, Nives Celzijus i Damir Kedžo.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene