Je li stvarno bolje?

Najtužnija princeza u izlasku sa suprugom prvi put nakon što se mjesecima liječila, no jedan detalj svejedno je sve zabrinuo

Princeza Charlene, Princ Albert Princeza Charlene, Princ Albert Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene, Princ Albert +0 Princeza Charlene, Princ Albert Galerija

Princeza Charlene pojavila se u javnosti prvi put od studenog prošle godine kada je hospitalizirana zbog iscrpljenosti. Fotografirala se sa suprugom i princom Albertom.

Princeza Charlene zadnjih se godinu dana borila s određenim zdravstvenim problemima te je bila odvojena od obitelji, a rijetko se pojavljivala i u javnosti što je mnoge njene poklonike zabrinulo.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Prošle godine bila je podvrgnuta operaciji u Južnoj Africi, a u studenom prošle godine bila je i hospitalizirana radi iscrpljenosti.

Ovog se vikenda prvi puta od tada pojavila u javnosti i to u Monacu. Fotografirala se sa suprugom i princom Albertom, a s njima su bili i njihovi sedmogodišnji blizanci princeza Gabriella i princ Jacques.

Par je zadnjih mjeseci rijetko viđen zajedno, a razlog tome je i činjenica da je Charlene većinu prošle godine provela u Južnoj Africi nakon što joj je dijagnosticirana kronična upala sinusa tijekom njenog humanitarnog putovanja. Zbog bolesti je završila u bolnici, što je onemogućilo njen povratak u Monaco.

A nakon što je u studenom napokon stigla u Monaco, ubrzo ga je i napustila jer je završila u Švicarskoj radi iscrpljenosti.

Ovaj izlazak u javnost prvi je obiteljski otkako se Charlene vratila s liječenja. Za ovu prigodu princeza je odabrala sivu odjevnu kombinaciju, kratku plavu kosu složila je u urednu frizuru, no sve je zabrinuo njezin pomalo izgubljeni i zamišljeni pogled.

I dok je palača to što se princeza povukla iz javnosti objasnila njenim stanjem kroničnog umora, mnogi su pomislli da je možda riječ o problemima u braku princa i princeze, no iz palače su to oštro demantirali.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine, a glasine o njihovom međusobnom neslaganju krenule su već tada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Zbog brojnih izreza na Nivesinoj haljini obožavatelji ne znaju gdje bi prvo gledali, a svi su primijetili i što je preskočila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene