Neočekivano!

Rijedak poljubac princa i princeze uz čije se ime godinama vežu tužne priče, jesu li ovime opovrgnuli sve teške glasine?

Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert - 1 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 3 Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene Princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene +5 Princeza Charlene od Monaka Galerija

Princeza Charlene i princ Albert krenuli su na svoje prvo službeno putovanje otkako se princeza vratila kraljevskim obvezama, a pao je i poljubac.

Princeza Charlene i princ Albert krenuli su na svoje prvo službeno putovanje otkako se princeza vratila kraljevskim obvezama, a s njima su bili i njihovi 7-godišnji blizanci.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Nakon izlaska iz aviona par je napravio i nešto što nikad nisu u javnosti, a mnogi pokušavaju dokučiti Charleninu reakciju.

Par se poljubio i zagrlio, a mnogi fanovi podijeljeni su između reakcije je li princeza bila sretna zbog ovog postupka ili je to bilo lice gađenja.

Par je posjetio ''Sailing the Sea of Science'' izložbu u Fram muzeju u Oslu, a u posjeti je s njima bio i norveški prijestolonasljednik princ Haakon.

Princeza Charlene prvi put je nedavno javno progovorila o svojem zdravstvenom stanju nakon što je četiri mjeseca provela na liječenju u Švicarskoj.

Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici, a sada je dala intervju za monegaške dnevne novine.

"Moje zdravlje je još krhko i ne želim brzati s ničim. Put do oporavka je bio dugačak, težak i jako bolan", izjavila je Charlene za Monaco-Matin.

"Kada sam se vratila doma svu svoju energiju sam preusmjerila na djecu, supruga i zdravlje jer su mi to prioriteti", dodala je te je porekla glasine o mogućem razvodu od princa Alberta i preseljenju u Švicarsku.

"Jako sam sretna što sam opet u Monaku sa svojom obitelji", istaknula je princeza koja se ovaj tjedan pojavila sa kćeri na svečanoj dodjeli modnih nagrada u Monte Carlu, a fotografiju s priprema objavila je na Instagramu.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle.

Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +27 Kate Middleton i princ William - 8 Celebrity Kate Middleton uskočila u uniformu vojnikinje, a onda pokazala i svoje zavidne vještine u nogometu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović - 2 Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Ristović - 4 +15 Nikolina Ristović - 6 Celebrity Nikolina Ristović kćerkici posvetila emotivne objave i rastužila pratitelje: ''Pitala me hoću li otići?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene