Lijepo od njega

Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila što je princ William rekao Harryju prije nego što su zauzeli svoje pozicije

Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 1 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 1 Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 1 Princ William i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +13 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Galerija

Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je princ William rekao princu Harryju kad su braća sjela na svoja mjesta prije mise za kraljicu.

Jacqui Press, stručnjakinja za čitanje s usana, uočila je da je princ William nešto rekao svojoj supruzi Kate Middleton te bratu princu Harryju i Meghan Markle prije mise zadušnice za kraljicu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

William je pustio princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle da prvi uđu u klupu dok je on odstupio kako bi im dao više mjesta.

Dok je princ William stajao na ulazu u prednju klupu, princ Harry ga je upitao: ''Hoćemo li proći prvi?''

William je ugledao svog brata i kimnuo glavom, prije nego što je rekao svojoj supruzi princezi od Walesa: ''Neka oni prođu prvi''.

Kate je na to kratko odgovorila ''OK'' i pustila Meghan i Harryja da prođu, a potom krenula ona, Charlotte, George i William.

Malena Charlotte tijekom mise je nekoliko puta progovorila sa stricem Harryjem pokraj kojeg je sjedila, a razmijenili su i nekoliko osmijeha.

Videozapis je podijelio Daily Mail.

Ova mala gesta pružila je nadu javnosti da će se zavađena braća pomiriti, a proteklih nekoliko dana William i Harry te njihove supruge morali su provesti puno neočekivanog vremena u međusobnom društvu.

Četvorka je iznenadila zajedničkim pojavljivanjem početkom prošlog tjedna kako bi obišla okupljene građane i turiste koji su se okupili ispred Windsora, a zajedno su bili i na bdjenjima i misama za kraljicu Elizabetu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene