Život mu se preokrenuo

Harry se povjerio prijateljima o novom životu u SAD-u i priznao im kako se stvarno osjeća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry ne osjeća se dovoljno sigurno i žali zbog napuštanja vojske.

Princ Harry smatra kako bi se osjećao više zaštićeno od svih nemira s kojima se susreo tijekom posljednjih nekoliko mjeseci i to isključivo da je ostao u vojsci, tvrdi njemu blizak izvor.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Naime, Daily Mail prenosi kako je vojvoda od Sussexa prijateljima navodno rekao da ne može vjerovati koliko mu se život preokrenuo naopako. Kaže i da mu je nedostaje prijateljstvo i zajedništvo života u vojnim snagama odkada su mu sva vojna zaduženja oduzeta nakon što su se on i supruga Meghan Markle odreli kraljevskih dužnosti 31. ožujka ove godine.

Morao se odreći čina glavnog kapetana Kraljevskih marinaca kao i titule počasnog zapovjednika kraljevskih zračnih snaga. Harry koji je nosio i nadimak kapetana Walesa zadržao je tek čin majora i inzistira na pružanju nepokolebljive podrške vojnoj zajednici, pa makar to bilo i neslužbeno.

Harry i Meghan trenutno žive u Los Angelesu kamo su se preselili iz Velike Britanije sa sinom Archijem koji će kroz nekoliko dana proslaviti prvi rođendan.

"Harry je prijateljima rekao da mu vojska stvarno fali kao i vojne dužnosti. Nedostaju mu prijateljstva iz vojske. Rekao im je kako još uvijek ne može vjerovati što mu se dogodilo i da mu se život okrenuo naopako. Bio je sretan u vojsci, a onda je upoznao Meghan i ide mu sjajno od tada. Ali mislim da nije zamišljao da će se stvari tako odvijati", izjavio je za Daily Mail anonimni izvor.

Dodao je i da Harry ne krivi Meghan što se željela vratiti u SAD.

"Samo misli da bi osjećao sigurnije da je ostao u vojsci", otkrio je izvor.

Kensingtonska palača objavila je u ožujku vijest da Harry napušta vojsku nakon što je bio njezin pripadnik deset godina i odradio dvije misije u Afganistanu. Princ je tada izjavio kako se raduje novom poglavlju u životu, ali da mu je odlazak stvarno teško pao i teško je donio tu odluku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) +0 Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Celebrity Sijeda kosa i brada potpuno su transformirale ovog zavodnika, rijetki su prepoznali o kojem je ljepotanu zapravo riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene