Tako ležerni

Princ Harry i supruga Meghan oduševili javnost naizgled nebitnim i jednostavnim potezom

Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan dobije baš sve što poželi (Foto: AFP) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle jednostavnim su zatvaranjem automobilskih vrata osvojili javnost.

Princ Harry i Meghan Markle nedavno su bili meta oštrih kritika javnosti zbog svog luksuznog života i rasipnosti, no čini se da su napokon uspjeli osvojiti malo simpatija građana.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Nakon što su ovog ljeta sa svojim sinčičem Archiejem putovali na ljetovanja privatnim avionima i odsjedali u luksuznim vilama, javnost i mediji razapeli su kraljevski par proglasivši ih licemjerima jer zagovaraju zaštitu okoliša i navodno se brinu za siromaštvo u svijetu, a sami žive jako raskošno. 

Očajničke mjere stupile su na snagu, stručnjaci za PR su izmijenjeni, a zaposleni su veterani odnosa s javnošću koji su se već susreli s lošim imidžem nekih svojih klijenata. Rad na promjeni imidža je počeo, a očito se trud isplatio jer se slika o Meghan i Harryju napokon malo popravila. 

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa došli su na 5. humanitarne igre Invictus i oduševili javnost naizgled nebitnim potezom - sami su zatvorili svoja vrata automobila. 

Naime, tradicija je da članovi kraljevske obitelji nikada ne zatvaraju sami svoja vrata automobila, već im u tome pomažu posebno odabrane osobe - njihovi zaštitari. Nakon što je Meghan na svom vjenčanju prošle godine prekršila to pravilo, sada je to učinio i Harry. 

Britanski tabloidi odmah su očili tu novu ležernost kraljevskog para i pohvalili ih za taj jednostavni potez koji pokazuje da su opušteni i slični ostalim građanima. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) +3 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Celebrity Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene