Opa!

Princ Harry na svadbu pozvao bivše djevojke, ali i Foo Fighterse: Tko su uzvanici kraljevskog vjenčanja?

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 8 +0 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle vjenčat će se u subotu, 19. svibnja. Među brojnim uzvanicima su i Elton John, Victoria Beckham...

Uskoro će se održati kraljevsko vjenčanje. Povodom toga, kraljevski par poslao je i pozivnice. Nema tko se ne bi htio naći na popisu gostiju, no nije svima ukazana ta čast. Nisu tako princ Harry i Meghan Markle pozvali ni sve članove obitelji - među njima tako Meghan nije pozvala svoju polusestru Samanthu, ali ni polubrata Thomasa, a princ Harry nije pozvao sve svoje rođake.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Svadbi će prisustvovati princ William, kao kum svom bratu, potom njegova supruga Kate Middleton, ali i djeca George i Charlotte. Oboje će imati i svoje male uloge na kraljevskoj svadbi. U samoj kapelici St. Georgea bit će oko 600 ljudi, dok će ih pratiti još oko 2600 ljudi iz javnog života. Svadbi će svakako prisustvovati i majka princeze, socijalna radnica Doria Ragland, dok njezin otac zbog srčanog udara nažalost neće moći prisustvovati svadbi te dopratiti kći do oltara.

Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kad su u pitanju slavni i poznati na popisu su Serena Williams, glumica Priyanka Chopra, stilistica Jessica Mulroney, Millie Mackintosh. Na popisu je i dizajnerica Misha Nonoo, za koju se pretpostavlja da je upoznala Meghan i Harryja. Navodno će se na svadbi naći i boskač Anthony Joshua, a pozvao je Harry i svoje bivše djevojke - Chelsy Davy i Cressidu Bonas.

Svadbi će sigurno prisustvovati Elton John, inače bliski prijatelj pokojne princeze Diane, Harryjeve majke. Potvrdila je svoj dolazak i Victoria Beckham, a navodno su pozvane i sve ostale članice nekadašnje grupe Spice Girls. Priča se da će svadbi prisustvovati i članovi benda Foo Fighters, koji će navodno i biti jedni od izvođača na istoj.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene