Prije spektakla

Prepoznajete li je? Ovako izgleda s potpuno čistim licem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđelice Victoria's Secreta nevjerojatno su lijepe i zgodne. Svojom pojavom očaravaju gdje god se pojave. No prije nego što se pojave u svom najboljem izdanju na modnoj pisti, i one se moraju dotjerati.

Jučer je u New Yorku održan spektakularni, 18. po redu Victoria's Secret Fashion Show. Četrdesetak anđelica prošetalo je modnom pistom i pokazalo najnoviju kolekciju donjeg rublja.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Njih se čekalo Kakve ljepotice: Na najprestižniju modnu pistu sinoć su se vratile dvije velike zvijezde

Među njima je, naravno, bila i Adriana Lima, ljepotica koja svake godine iznova oduševi svojim seksepilnim izdanjima tijekom šetnje ovom glamuroznom modnom pistom.

Imate priliku pogledati kako Adriana te još neke anđelice izgledaju prije samog showa, tijekom dotjeravanja za izlazak pred mnogobrojnu publiku. Isto tako, imate priliku pogledati djelić njihova glamuroznog izdanja tijekom šetnje pistom.

>> Seksi Lima opet otela show - kakve samo mišićave noge ima!

U priloženim videima pogledajte kako su se ove ljepotice pripremale za show koji će u SAD-u biti emitiran 10. prosinca, kao i kako je izgledao dio showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene