U 96. godini

Preminuo je glumac poznat po ulozi u filmu ''Oceanovih 11'', iza sebe ima više od 130 filmova

Henry Silva - 8 Henry Silva - 8 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Silva - 1 Henry Silva - 2 Henry Silva - 3 Henry Silva - 4 Henry Silva - 5 Henry Silva - 6 Henry Silva - 7 Henry Silva - 8 Henry Silva - 9 +0 Henry Silva - 10 Galerija

Preminuo je legendarni glumac poznat po filmu ''Oceanovih 11'' Henry Silva, imao je 95 godina.

Legendarni glumac najpoznatiji po ulozi u filmu ''Oceanovih 11'' Henry Silva, preminuo je u 96. godini.

Pogledaj i ovo Lenny Von Dohlen - 4 U 63. godini... Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

Vijest su potvrdili strani mediji, a glumac je umro prirodnom smrću u bolnici u Woodland Hillsu.

Holivudska zvijezda provela je više od 50 godina na filmskom platnu, a neke od njegovih najpoznatijih uloga ubrajaju se među 130 filmova koje je snimio.

Henry je često glumio likove gangstera i kriminalaca s možda najvećom ulogom Johnnyja Coola, bivšeg odmetnika koji je postao ubojica koji je u osvetničkoj misiji da uništi neprijatelje svog mentora.

Rame uz rame glumio je i u ''Mandžurijskom kandidatu'' s Frankom Sinatrom, a neki od ostalih filmova su i ''Iznad zakona'', ''Zakon šutnje'', ''Hired to Kill'' i ostali.

Američka pjevačica i glumica Deana Martin oglasila se na Twitteru kako bi odala počast preminulom glumcu rekavši da joj je srce slomljeno zbog gubitka dragog prijatelja.

''Srca su nam slomljena zbog gubitka našeg dragog prijatelja Henryja Silve, jednog od najljepših, najljubaznijih i najtalentiranijih ljudi koje sam imao zadovoljstvo zvati svojim prijateljem. Bio je posljednja preživjela zvijezda originalnog Oceanovih 11. Volimo te Henry, nedostajat ćeš', napisala je u statusu na Twitteru.

Iza sebe je ostavio dvoje djece, Scotta i Michaela koje je dobio u braku s Ruth Earl. Osim Ruth, koja je bila poznata glumica i s Henryjem se upoznala na filmskom ekranu, bio je u braku i s Mary Ramus te još jednom ženom za koju nije poznato ime i život.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 2 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 3 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 6 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 7 +14 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 5 Celebrity Da je poljubi mora stati na prste, a njihova strast pršti na sve strane, ovaj zanimljiv par krao sve poglede!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene