Zbogom tWitch!

Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Stephen Boss - 6 Stephen Boss - 6 YouTube/Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Stephen Boss - 6 Stephen Boss - 1 Stephen Boss - 4 Stephen Boss - 3 Stephen Boss - 5 +0 Stephen Boss - 2 Galerija

DJ Stephen Boss, poznatiji kao tWitch, tragično je preminuo u dobi od 40 godina.

DJ Stephen Boss, poznatiji kao tWitch, koji se proslavio u showu Ellen DeGeneres tragično je preminuo u dobi od 40 godina.

Pogledaj i ovo Ellen DeGeneres Kontrolira tuđe živote? Slavna voditeljica na meti optužbe osobe od koje se tome nije nadala: "Jedna njena poruka i sve bi se promijenilo...''

Policija je pronašla njegovo beživotno tijelo u hotelskoj sobi u Los Angelesu i utvrđeno je da si je sam oduzeo život pištoljem, piše Daily Mail. Policija je reagirala na poziv Bossove supruge Allison Holker koju je zabrinuo kada je u utorak napustio njihov dom bez automobila.

Boss i njegova supruga prije tri dana proslavili su devetu godišnjicu braka, a zajedno su dobili troje djece.

"S teškim srcem dijelim s vama da nas je napustio moj suprug Stephen. Stephen bi obasjao svaku prostoriju u koju bi ušetao. Cijenio je obitelj, prijatelje i zajednicu više od ičega drugog te se u svemu što je radio vodio ljubavi ii svjetlom. Bio je kralježnica ove obitelji, najbolji muž i otac, i inspiracija svojim fanovima. Bilo bi nedovoljno reći da je ostavio traga, a njegov pozitivni utjecaj nastavit će se osjećati. Sigurna sam da neće proći nijedan dan bez ga se sjetimo. Molimo vas za privatnost tijekom ovog teškog perioda", poručila je Bossova udovica u priopćenju za People.

Boss je bio DJ i profesionalni plesač, a u emisiji Ellen sudjelovao je od 2014. do otkazivanja 2022. godine, te je 2020. postao i izvršni producent. Emisija je otkazana ranije ove godine nakon tvrdnji zaposlenika o zlostavljanju na radnom mjestu i toksičnom okruženju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić Miraj Grbić +1 Miraj Grbić Celebrity Supruga omiljenog Čombe pokazala kako je navijala za Vatrene s preslatkom kćeri, prizor je sve rastopio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene