sad je sve jasno

Vijest o smrti influencerice Lil Tay je lažna, javila se živa i zdrava: ''Profil mi je hakiran''

Lil Tay - 3 Lil Tay - 3 Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Tay - 4 Lil Tay - 2 Lil Tay - 5 Lil Tay - 1 +0 Lil Tay - 3 Galerija

Iako je svijet obišla vijest o smrti influencerice Lil Tay, dan kasnije ispostavilo se da je vijest lažna pošto se ona javila i objasnila da joj je profil hakiran.

Sredinom kolovoza proširila se vijest da je preminula influencerica i reperica Lil Tay, a vijest su prenijeli svi strani mediji, dok je za neke od njih vijest navodno čak i potvrdio neimenovani član obitelji. 

Cijela njegova izjava bila je objavljena i putem Instagram objave koja više nije aktivna. U njoj su se čak i zauvijek oprostili od influencerice. 

Evo što je u njoj pisalo: 

"Teška srca dijelimo poraznu vijest o iznenadnoj i tragičnoj smrti naše voljene Claire. Nemamo riječi kojima bismo izrazili nepodnošljiv gubitak i neopisivu bol. Ovaj ishod bio je potpuno neočekivan i sve nas je ostavio u šoku. Smrt njezina brata dodaje još veću nezamislivu dubinu našoj tuzi. Tijekom ovog vremena neizmjerne tuge ljubazno molimo za privatnost dok tugujemo zbog ovog nevjerojatnog gubitka, s obzirom na to da su okolnosti smrti Claire i njezina brata još pod istragom. Claire će zauvijek ostati u našim srcima, njezin gubitak ostavlja nezamjenjivu prazninu koju će osjetiti svi koji su je poznavali i voljeli.", pisalo je u objavi koja više nije aktivna što nikome nije dalo naslutiti da je riječ o lažnoj vijesti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)


Otac Lil Tay Christopher Hope tada nije komentirao slučaj. 

Međutim, dan kasnije Lil Tay je dala izjavu za TMZ u kojoj je porekla navode o smrti nje i njenog brata, tvrdeći da su oboje živi i na sigurnom, te da joj je Instagram profil bio hakiran. 

Vijest je i na našem portalu odmah demantirana OVDJE. 

Lil Tay, koja je bila podrijetlom iz Kanade, ali se preselila u Los Angeles, stekla je slavu nakon što je počela objavljivati videozapise 2017., kad je imala samo devet godina.

Njezine kontroverzne videosnimke prikazivale su je kako psuje, vrijeđa prolaznike, baca hrpe novca, pa čak i započinje tučnjave. Unatoč kritikama Lil Tay je brzo prikupila više od 3,3 milijuna pratitelja samo na Instagramu i bila je na glasu kao jedna od najvećih internetskih zvijezda u usponu.

''Prva verzija ovog teksta nosila je naslov: "Iznenada preminuli 14-godišnja influencerica i njezin brat, proslavili su ih kontroverzni odnosi i snimke, a cijela je priča sama po sebi čudna": Naknadno smo upozoreni da imamo netočnu informaciju jer se influencerica javila i demantirala vijest te izjavila da joj je profil bio hakiran što smo objavili čim se vijest pojavila u stranim medijima, demanti možete pročitati OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene