bio je lud za njom

Preminula glumica koja je legendarnog kolegu izvukla iz pakla ovisnosti, zajedno su proveli 20 godina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Snežana Nikšić preminula je u Beogradu u 79. godini nakon kratke bolesti. Slavna glumica dugo je bila u braku s Ljubom Tadićem.

Glumica Snežana Nikšić preminula je nakon kraće bolesti u 79. godini u Beogradu, javljaju srpski mediji. Nikšić je bila supruga legendarnog glumca Ljube Tadića te poznato ime na prostoru bivše Jugoslavije.

Pogledaj i ovo showbuzz velika tragedija Popularni 22-godišnji youtuber poginuo u strašnoj avionskoj nesreći, obitelj i prijatelji u šoku se opraštaju od njega

Blic piše kako je Snežana s nepunih 18 godina odigrala glavnu ulogu u predstavi "Krotka" Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u Jugoslavenskom dramskom pozorištu u Beogradu, a 1965. godine je debitirala na filmu.

Pojavila se u nekoliko poznatih filmova, od kojih se posebno ističu "Na papirnatim avionima", "Priča koje nema" i "Pozdravi Mariju (Sedmina)".

Ljubo Tadić je davno govorio kako ga je upravo Snežana "digla iz pakla", a par se upoznao u Ateljeu 212 70-ih godina. Tadić je u to vrijeme bio na vrhuncu slave, dok je ona bila tek na početku svoje karijere. Kada su se upoznali, on je prolazio kroz najteži period života zbog problema s alkoholom, a iz svega ga je izvukla upravo Niškić.

"Kada sam je ugledao na probi u Ateljeu, kao da sam ugledao sunce", rekao je Tadić jednom prilikom. Iako je ona u to vrijeme bila u braku, glumcu to nije bilo važno. Bio je opsjednut njome te joj se dugo udvarao. Čim se razvela, počeli su živjeti zajedno, a u braku su bili 20 godina prije njegove smrti.

Zbog Tadića se povukla iz kazališta sredinom 90-ih godina, a njegovo je zdravlje onda bilo dosta narušeno te je ona brinula o njemu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +14 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene