Nije išlo

Zbog njezinog bizarnog obećanja bivšem mužu krili su vezu godinama, a sada su prekinuli zbog prevare?

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Katie Holmes (Foto: Getty) Katie Holmes Tom Cruise premijera (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto:Profimedia) +1 Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Galerija

Nakon šest godina veze prekinuli Katie Holmes i Jamie Foxx.

Katie Holmes i Jamie Foxx godinama su krili svoju vezu od očiju javnosti, pa kada je pukla vijest da su u vezi već pet godina - svijet se šokirao. Nakon što su obznanili da su već dugo ljubavni par došlo je do ozbiljnih problema te je sada ljubavi došao kraj. 

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Manjak povjerenja Ništa od holivudskog vjenčanja godine? Slavni glumački par prekinuo vezu

Nako šest godina veze glumački par se raspao i to samo tri dana nakon što su procurile fotografije glumca u društvu 30 godina mlađe pjevačice. U kratkoj izazovnoj haljinici, pjevačica je držeći za ruku slavnog glumca s njime izašla iz jednog noćnog kluba, a sve su snimili paparazzi. 

Katie očito takvu sramotu nije mogla podnijeti pa je par prekinuo vezu. Strani tabloidi pišu kako je Jamie već duže vrijeme razmišljao o tom potezu jer mu je bilo sve jasnije kako ne može ostati vjeran samo jednoj partnerici već želi seksualno eksperimentirati i provoditi se. 

Katie i Jamie su posljednji puta viđeni na Met Gali, a to je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu. Šuška se da je par već tada bio u problemima te da već 6 mjeseci žive odvojeno, a sada je njihova veza finalno okončana. 

Katie i Jamie upustili su se u ljubavnu vezu još 2013., a pričalo se i da su se vjenčali. Za njihovu vezu se govorilo da je bila najbolje čuvana holivudska tajna, a razlog tolikoj tajnovitosti bila je klauzula na koju je Katie morala pristati kada se razvodila od Toma Cruisea. 

Naime, buran razvod 2012. godine rezultirao je time da je scientolog Tom Cruise uvjetovao da Katie 5 godina ne smije imati drugog muškarca u svom životu, u suprotnom će joj oduzeti njihovu kćerkicu Suri. 

Tom je već godinama najistaknutiji pripadnik kontroverzne Scijentološke crkve zbog koje je Katie navodno pobjegla od njega, iako glumica baš nikada nije komentirala takve napise. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) +14 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene