Romansa kratkog vijeka

Zbog nje je ostavila supruga, a sad su i one završile svoju ljubavnu priču

Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus i Kaitlynn Carter okončale su svoj romantičan odnos.

Miley Cyrus i Kaitlynn Carter prekinule su vezu koja nije potrajala ni mjesec dana, ali koja je svakako privukla pažnju javnosti.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Okrutno! Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

No iako su okončale svoju romansu, 26-godišnja pjevačica i 31-godišnja bivša supruga Brodyja Jennera ostale su u bliskim odnosima, objasnio je izvor blizak djevojkama.

Do prekida je došlo samo tjedan dana nakon što su djevojke viđene zajedno u Los Angelesu.

''One su prijateljice oduvijek i bile su tu jedna za drugu kad su se razišle od svojih muževa. I dalje se druže, samo vše ne u romantičnom smislu'', dodaje izvor te tvrdi kako je Miley odlično bez obzira na sve što joj se izdogađalo u životu.

Da se rastaje od Liama Hemswortha, Miley je objavila samo dva dana nakon što je Kaitlynn na Instagramu objavila fotografije s Miley.

Za raspad braka Kaitlynn i Brodyja saznalo se početkom kolovoza ove godine, a ljubavna priča Miley i Kaitlynn i više je nego šokirala Liama koji je za vezu njih dvije saznao preko društvenih mreža nakon što je vidio fotografije njihovih vrućih poljubaca.

Navodno je Liam smatrao kako za uspjeh njihova braka još uvijek ima šanse. No nakon što su fotografije njegove supruge s drugom ženom od koje se ne odvaja obišle svijet, Liam je reagirao na vijesti.

''Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja", kratko je napisao tri dana nakon toga.

Navodno je problem bila i njezina nevjera, no pjevačica inzistira na tome kako je veza s Kaitlynn započela nakon što su prekinuli.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +1 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najseksi žena na svijetu, za kojom uzdišu i muškarci i žene, otkrila kako je upoznala zaručnika

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene