Pjevači, glumci, političari...

Sunčani vikend izmamio je poznate Hrvate na zagrebačku špicu, a svi su gledali u našu bivšu misicu koja je svojim izgledom donijela dašak Pariza!

Ivančica Pahor - 2 Ivančica Pahor - 2 Neva Zganec/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor - 1 Ivančica Pahor - 1 Ivančica Pahor - 2 Ivančica Pahor - 3 Šime Erlić sa sinovima - 1 Šime Erlić sa sinovima - 2 Robert Prosinečki Robert Prosinečki Marko Tolja - 3 Marko Tolja - 2 +6 Marko Tolja - 1 Galerija

Sunčani vikend u Zagrebu ponovno je izmamio poznata lica na ulice, evo koga su fotografi uhvatili.

Sunčana subota ovog vikenda izmamila je brojne Hrvate i Hrvatice na ulice, a među njima su bili i brojni poznati koje su fotografi ulovili u prolazu.

Špicom u našoj metropoli prošetali su oni koje vidimo redovno, ali i neki koji se u javnosti rijetko viđaju.

Pogledaji ovo Josipa Pavičić Celebrity Zgodna spisateljica i osebujni glumac opet su zavladali zagrebačkom špicom, pogledajte kako su se istaknuli u masi poznatih lica!

Zagrebačkim centrom tako su prošetali pjevač Marko Tolja koji je bio sa sinčićem i vozio njegov mali bicikl, Robert Prosinečki koji je redovan posjetitelj jer u samom centru Zagreba i živi, glumac Miran Kurspahić, naš komičar Goran Vinčić, a posebnu pozornost ukrala je i bivša misica koju rijetko vidimo.

Ivančica Pahor prošetala je Cvjetnim u društvu prijateljice, a svi su u nju gledali zbog odjevne kombinacije koju je nosila.

Pogledaji ovo Poznati na špici - 8 Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebački centar ove subote, neke nismo dugo vidjeli, a neki Cvjetni ne propuštaju!

Osim njih, viđen je i naš ministar Šime Erlić koji je špicom za ruku vodio svoje sinove

Njihove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 +26 Ana Garcia Obregon - 8 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene