Najluđa noć

Poznati Hrvati otkrivaju gdje će slaviti doček nove godine, evo tko će raditi, a tko biti kod kuće pod dekicom!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Gdje poznati slave Novu godinu - 5 In Magazin: Gdje poznati slave Novu godinu - 1 In Magazin: Gdje poznati slave Novu godinu - 2 In Magazin: Gdje poznati slave Novu godinu - 3 In Magazin: Gdje poznati slave Novu godinu - 4 Željko Bebek +0 Mia Dimšić, glazbenica Galerija

Ova godina nam je na izmaku i mnogi se polako spremaju za najluđu noć. Kako će ulazak u novu 2024. dočekati naše zvijezde te po čemu će pamtiti 2023., donosi Dijana Kardum u priči IN Magazina.

I posljednje minute 2023. naši će glazbenici provesti radno. Ipak, jedva čekaju popeti se na pozornicu.

"Za novu godinu baš u Osijeku, gdje sviramo, jako se veselim nisam dugo bila kod kuće koncertno i provest ću blagdane sa svojima", izjavila je Mia Dimšić. 

"Kada je ova godina u pitanju, imamo još dva velika koncerta u Ljubljani i u Celju. Radimo dva dočeka nove godine. U podne u Fužinama. navečer u Umagu i sljedeće godine već se koncertni kalendar počeo polako puniti", najavio je Mario Roth.

"Kroz ove godine karijere naučiš zapravo da ti je ta smjena godina, na najljepši način se dešava, da radim ono što najviše volim, da sam na pozornici, koju obožavam, koja je najljepše mjesto na svijetu na koje možeš stat bez obzira u kojem si gradu i dešava se na radost publike koju posjeti i s kojom dočekam", zaključio je Željko Bebek.

Kad stane na pozornicu u Ogulinu i zapjeva sa svojom publikom, nazdravit će i godini na izmaku koja mu je bila zaista uspješna.

"Možda najsretnija i najljepša glazbenička godina. Slavim 50.,  a kao da sam na vrlo uspješnom početku, prekrasan koncert u Zagrebačkoj areni je došao pred kraj ove godine. Ali cijela ova godina je bila uspješna", zaključio je Bebek. 

Neki su baš za doček odlučili očistiti svoj kalendar.

"Novu godinu zasad sam doma, ispod dekice jer sam na turneji skoro svaki drugi dan, nastupam i pjevam, pa mi treba odmora, a možda još nešto iskrsne pa neko društvo pozovem", izjavila je Ivana Banfić.

Proteklih 365 dana mnogi će itekako pamtiti. Bila je to godina u kojoj su se donosile neke odluke, dobivale ideje, ostvarivale želje.

"2023. je godina u kojoj sam ja posložila sebe, resetirala sebe, posvađala se nekoliko puta sa sobom i donijela neke odluke, koje me evo trenutno čine sretnom, zadovoljnom i mislim da ću je po tome pamtiti", zaključila je Jasna Odorčić. 

Pamtit će se 2023. po novim pjesmama, koncertima i lijepim stvarima, a za ono loše pravo je vrijeme da se ostavi iza sebe.

"Nekako vjerujem da je svako iskustvo tu s razlogom, vjerujem da život u svakom trenutku je savršeno posložen iako mi to kao mali ljudi nekad ne možemo vidjeti, tako da i kad se dogodi neki blam kažem sebi dobro sad si pametnija", zaključila je Mia Dimšić. 

 Mira, zadovoljstva, zdravlja i veselja neka nam je svima u 2024.!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene