Nije mogao šutjeti

Otuđeni otac Meghan Markle komentirao potez svoje kćeri i njezina princa o kojem svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Thomas Markle, otac Meghan Markle, komentirao je potez svoje kćeri i njezina supruga princa Harryja.

Nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na službenoj stranici na Instagramu objavili da se povlače od službenih kraljevskih dužnosti, cijeli slučaj neprestano komentiraju britanski mediji i poznate osobe, kao i šira javnost te njihovi obožavatelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

O svemu se oglasio i otuđeni otac Meghan Markle, Thomas Markle, koji s kćeri nije u dobrim odnosima. Naime, Meghan i Thomas ne komuniciraju otkako ga Meghan nije pozvala na vjenčanje s princem Harryjem. Thomas princa nije nikada upoznao, kao ni svog unuka, njihova sina Archieja.

Meghanin otac sada je izjavio da je duboko razočaran potezom svoje kćeri i njezina supruga.

Njegov odnos s kćeri naglo se pogoršao nakon što je otkriveno da je surađivao s jednim fotografom nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja. Thomas je nakon svega dao brojne intervjue za medije u kojima je kraljevski par često pozivao na pomirenje.

''Ponekad imam osjećaj da ljudi misle da ne volim svoju kćer, ali je jako volim. Ništa ne bih volio više nego da imam fotografiju unuka koju bih stavio pored one od Meghan. Ranije nikad nisam imao problema s Meghan, kratko sam šutio jer je bila trudna, ali sada želim opet govoriti jer me oni kao i njihov PR tim tjeraju iz njezina života'', rekao je u nedavnom intervjuu.

Dodao je da je razočaran što ne viđa unuka te da se nadao da će mu Meghan i njezina majka Doria pružiti ruku pomirenja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) +2 Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Celebrity I u petom desetljeću izgleda fantastično, a uglavnom je viđamo u bikinijima koji joj stoje kao saliveni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene