Poruke na boci inspiriraju i potiču na dobra djela

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neočekivan izvor inspiracije na Cvjetnom trgu pokrenuo je niz humanitarnih aktivnosti

Uobičajenu atmosferu zagrebačke subotnje špice posve je promijenila neobična humanitarna akcija. Želeći inspirirati djelima, a ne samo riječima, Jana “voda s porukom” u sklopu svoje velike kampanje održala je akciju za pomoć udruzi Dječja sreća.

Pogledaj i ovo showbuzz Voda s porukom U Kaštel Novom otvoren je prvi Senzorički park u Dalmaciji

Priliku za sudjelovanje u akciji imali su brojni slučajni prolaznici i poznate osobe, a sve što su trebali napraviti bilo je izabrati poruku iz Janine prigodne tablet-aplikacije, podijeliti je preko svog Facebook profila i tako proširiti dobre vijesti.

A dobrih vijesti bilo je napretek. Naime, svaka podijeljena poruka donirala je jednu kapljicu za pomoć udruzi Dječja sreća. Humanitarna udruga Dječja sreća brine se za napuštenu i siromašnu djecu, pruža pomoć socijalno ugroženim obiteljima te samohranim roditeljima želeći svima dati priliku da imaju život ispunjen smijehom i radošću.

Zahvaljujući velikom odzivu osoba iz javnog života Hrvatske, kao i građana koji su osjetili vrijednost i važnost ove akcije, kupljena je odjeća, obuća, igračke te različite kućne potrepštine koje su izmamile osmijeh na lica 22 obitelji. Jana „voda s porukom“ ne namjerava stati na tome i nastavlja s akcijom u kojoj možete sudjelovati i vi.

Na stranici www.vodasporukom.com aktualno je prikupljanje pomoći za humanitarnu akciju „Kap za slatke“, kojom se planiraju kupiti inzulinske pumpe za djecu dijabetičare. Čim se prikupi dovoljno kapljica za ovaj cilj, započet će i nova akcija.

Posjetite www.vodasporukom.com jer dobro se dobrim vraća!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene