Ulovljena!

Burna veza holivudskog para: Bila mu je ljubavnica, zatim ga je napustila, a sad se opet vratila

Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Lindsay Shookus (Foto: Getty Images) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

46-godišnji Ben Affleck 2015. godine obznanio je da se rastaje od supruge Jennifer Garner.

Ben Affleck oporavlja se nakon povratka s još jedne rehabilitacije.

Pogledaj i ovo Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Teško podnosi prekid Holivudska glumica prekinula s dečkom pa utjehu pronašla u bivšem suprugu

46-godišnji holivudski glumac u ljeto 2015. godine obznanio je da se rastaje od supruge Jennifer Garner s kojom ima troje djece. Par se vjenčao 2005. godine, a zajedno su proveli ukupno 12 godina.

Nakon razvoda par je ostao u bliskim odnosima zbog djece, iako je Ben odmah započeo vezu s producenticom showa "Saturday Night Live" Lindsay Shookus koja mu je navodno i godinama bila ljubavnica. Nakon razvoda više ništa nije stajalo na putu njihovoj sreći.

Lindsay se brzo uselila u Benovu vilu, no ekspresno se i iselila, navodno jer više nije htjela tolerirati Benovu ovisnost o alkoholu. No glumac nije dugo patio, pa je 46. rođendan proslavio u društvu mladog Playboy modela, 22-godišnje Shaune Sexton, od koje se nije odvajao tjednima sve do ponovnog odlaska na rehabilitaciju.

Jennifer je bila ta koja ga je odvela u kliniku, a za to vrijeme ni Lindsay ni Shaune nije bio na vidiku. A čini se kako se glumac ponovno vratio bivšoj ljubavnici Lindsay koja je nedavno viđena kako izlazi iz njegovog stana.

Navodno je producentica bila ta koja je prenula njihovu vezu prije pola godine te se požalila prijateljima kako je nemoćna te kako Ben jednostavno mora sam dotaknuti dno kako bi se probudio i sabrao. Ben se odlično oporavlja, završio je snimanje čak tri filma, a navodno započinje snimanje još tri nova. pa se čini kako se stvari polako vraćaju na mjesto.

Nadamo se samo kako Ben neće ponovno posrnuti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Šaban Šaulić spremao se za veliko slavlje, ali je stravična nesreća sve spriječila i zavila njegovu obitelj u crno
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene