Stalno u strahu

Polubrat razotkrio: 'Opsjednut kontrolom jer se boji da će izgubiti Kim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpoznatiji 'control freak' Hollywooda boji se za sigurnost svojih omiljenih žena!

Nije nikakva novost da je reper Kanye West najveći 'control freak' u Hollywoodu. Uz uspješnu karijeru, bogatstvo i Kim Kardashian, neki se usuđuju reći da reper ima sve pa ni ne čudi što je previše zaštitnički nastrojen.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

U nedavnom intervjuu za Radar Online, Kanyeov polubrat Hal Carmichael progovorio je o ponašanju svog polubrata te objasnio kako je repera jako pogodila smrt majke. Naime, njegova majka preminula je zbog lošeg estetskog kirurškog zahvata i Kanye si nikada nije oprostio to što ju je prebacio iz New Yorka u Los Angeles. Gubitak majke doveo je do toga da ga užasava pomisao da bi jednog dana mogao izgubiti Kim i North, što objašnjava njegove ekstremne mjere kad je u pitanju zaštita privatnosti njegove obitelji, piše Radar Online.

Kim Kardashian pod tolikim je stresom da joj je počela ispadati kosa

Nakon što je osvojio srce, kako on tvrdi, 'djevojke iz snova', Kanyeova posvećenost obiteljskom životu jača je nego ikad. 'Kanye se konstantno brine o Kim i North jer je svjestan da je rizik od otmice vrlo velik. Zbog njihovog načina života, on mora biti jako oprezan. Kanye kontrolira Kim, poput toga gdje putuje i što radi, samo kako bi je zaštitio. Smatra da što više javnost vidi i zna što rade, to su oni u većoj opasnosti', objašnjava Hal.

'Kanye i Kim žele biti sljedeći najmoćniji par na svijetu i zbog toga se toliko izlažu u javnosti. Kim zbog Kanyea radi brojne kompromise kad je riječ o pojavljivanju na TV-u, no Kanye je svjestan da je to njezin posao te je podržava. No, on također nastoji zadržati taj njihov tročlani krug što dalje od očiju drugih tako da malenu North čuvaju samo baka Kris ili tete. Nabavili su dadilju, no North je stalno s nekim članom obitelji. Kanye sve ovo čini kako bi je zaštitio', rekao je polubrat.

Također je otkrio i da se privatno Kanye često smije i da je jako zabavan, a njegov vječito ozbiljan izraz lica samo je maska za medije i paparazze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene