Još je hospitaliziran

Pojavila se fotografija Miše Kovača iz bolnice, evo kako se drži: ''Legendo naša, brz oporavak''

Mišo Kovač Mišo Kovač Tom Dubravec / CROPIX 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač Mate Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu - 2 Koncert Miše Kovača u Splitu - 1 Mate Mišo Kovač - 3 Mate Mišo Kovač - 4 Mate Mišo Kovač - 1 +10 Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Galerija

Mišo Kovač već se nekoliko dana nalazi u splitskoj bolnici, a njegov doktor sad je objavio fotografiju s našim pjevačem, evo kako se drži.

Pjevač Mišo Kovač već se nekoliko dana nalazi u splitskoj bolnici gdje je završio preventivno, a mnogima je laknulo kad je njegova kći Ivana Kovač rekla da se osjeća dobro.

A kako se drži i kako izgleda sada je otkrio i njegov liječnik.

Splitski inženjer građevinarstva Berislav Borovina na svom je Facebook profilu podijelio Mišinu fotografiju iz bolnice, koju mu je poslao zet, inače liječnik na Firulama gdje se Mišo liječi.

''Dalmacija, Sv. Duje, Marjan, Hajduk… Nastavi niz. Netko će kazati Oliver, drugi Mišo, a ja kažem oboje, svaki na svoj način. Moj zet, dr. Mladen Frankić otorinolaringolog na KB Firule, ugodno me je iznenadio zajedničkom slikom sa Legendom hrvatske glazbe Mišom Kovačom. Dragi naš Mišo, drži se. Puno nas je koji smo odrastali zajedno sa tvojim pjesmama i koji ti poput mene, šalju iskrene želje za brzim oporavkom'', napisao je Borovina u opisu fotografije na kojoj su njegov zet liječnik i Mišo.

Fotografiju možete vidjeti OVDJE.

''Nije ništa strašno, dobio je sinoć temperaturu. Čujte, kod njega nije temperatura kao kod normalne osobe, pa ga moramo odvesti u bolnicu. To je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa ga onda pustiti doma", izjavila je prije nekoliko dana njegova kći Ivana za 24 sata.

Da se Mišo posljednjih dana nije osjećao najbolje, potvrdili su i njegovi bliski suradnici i prijatelji.

"Sve je pod kontrolom, sada je najvažnije da je Mišo pod nadzorom liječnika. Posljednjih nekoliko dana nije se najbolje osjećao, a kada se pojavila i visoka temperatura, Lidija i Mišo pozvali su liječnike. Mišo inače ima kroničnu opstruktivnu bolest pluća (KOPB) i bolje je da je sada, kada se muči s temperaturom, u bolnici", izjavili su Mišini prijatelji za Jutarnji list.

Legendarni glazbenik svoj je posljednji koncert održao početkom lipnja prošle godine u Splitu, a to je bio njegov prvi veliki nastup nakon 2019. godine. Na Starom placu tada je s njim uglas pjevalo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta.

Te iste godine bio je na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u kojoj je završio zbog infekcije pluća, a nekoliko dana prije toga održao je koncert u Areni Zagreb.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 5 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 4 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 1 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 3 +25 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 2 Celebrity Dikan je pokazao romantičnu stranu i otkrio kamo je na advent odveo svoju dragu, ona zadovoljni osmijeh s lica nije skidala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Aleksandra Prijović Mural Aleksandre Prijović u Srbiji +25 Aleksandra Prijović na Instagramu - 3 Celebrity Aleksandra Prijović objavila je prvu fotografiju iz Arene Zagreb, danas će tamo ispisati povijest!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene