večeras od 21:15!

Počinje serija "Dar Mar", glumci kažu da se sjajno zabavljaju na setu: "Ekipa je odlična, zadovoljstvo je raditi s profesionalcima"

Ksenija Pajić, glumica u seriji Dar Mar Ksenija Pajić, glumica u seriji Dar Mar DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Siniša Ružić Ksenija Pajić Ksenija Pajić Ksenija Pajić Serija Dar Mar - 4 Serija Dar Mar - 3 Serija Dar Mar - 2 Serija Dar Mar - 5 Ksenija Pajić +1 Ksenija Pajić, glumica u seriji Dar Mar Galerija

Dizmovo je mjesto koje će vas večeras u 21:15 osvojiti na prvu, jer upravo se ondje odvija pravi Dar Mar, kako je i ime nove humoristične serije Nove TV.

Dobro došli u Dizmovo. Mjesto u kojem nema kriminala. Zbog nedostatka posla, njihovoj policijskoj postaji prijeti zatvaranje. Zato je likovima serije ''Dar mar'' u interesu da zločina bude.

Pogledaj i ovo Serija Dar Mar - 1 Što nas to čeka? Nove zavrzlame u Dar Maru: Tko će napraviti pravu pomutnju u Dizmovu?

"Njoj je jako bitno da zločina bude što više zato što smo mi vlasnici pogrebnog poduzeća i jako nam je u interesu da imamo mrtvih jer onda nema biznisa, ako nema mrtvih", rekla je kroz smijeh Ankica Dobrić, jedna od glumica iz serije. Fabijan Pavao Medvešek komentirao je Branka Tabaka kojeg je utjelovio u seriji.

"Branko je onaj koji je kao pametan, kao sposoban, kao brz, a vrlo često se to pokaže potpuno suprotno", ispričao je glumac za Dnevnik Nove TV.

"Zubar ima ulogu nekog kak se to kaže, nekog korektiva društvenoga, on ukazuje na neke problemi koji nisu dobri", komentirao je Siniša Ružić koji glumi Krunu Bajića.

I na dan premijere - na setu radno. Iako je, sami priznaju, izazovno nasmijati gledatelje, u tome si međusobno pomažu. "Jako je zabavno, pogotovo ako imam duhovite partnere, pa onda se mogu na njih nadovezati, oni mi daju inspiraciju", rekla je Ankica Dobrić. "Tako da se često dogodi situacija koje uopće naravno nismo ni zamišljali, to su najčešće stvari koje su nekako i najiskrenije, pa onda i najduhovitije", dodao je Fabijan Pavao Medvešek. "Nije lako nasmijat ljude, ali otprilike našli smo jedan sistem, ako mi jedni druge nasmijemo, onda to znači da je upalilo", istaknuo je Siniša Ružić.

Na tome, kažu, mogu zahvaliti scenaristima. Produkcija Nove TV morala je doskočiti i novom normalnom. "Ekipa je pod maskama, snimalo se na plus 40 stupnjeva, teško je biti pod maskom na toj temparaturi, ali zasada je sve u redu, nismo imali nikakvih problema, ništa nije omelo snimanje, svi smo zdravi", istaknula je Sanja Tucman, direktorica produkcije Nove TV.

Glavnu ulogu ima sjajna domaća glumica Ksenija Pajić, a osvrnula se na svoj lik. "Bilo je jako lako i jako zabavno. Sa policajkom sam odmah bila na ti, što i nije tako čest slučaj. To je jedna od onih zahvalnih uloga koje su odlično koncipirane te pametno i duhovito napisane, a ja još uvijek imam mjesta za nadogradnju lika zajedno sa redateljima i svojim partnerima", rekla je glumica te je istaknula kako je na setu uvijek zabavno.

"Ekipa je odlična. Veliko je zadovoljstvo raditi s profesionalcima koji vole svoj posao. Ja se nadam da će se sav naš trud, znanje i veselje s kojim radimo ovu seriju isplatiti i da ćemo u domove naših gledatelje donijeti puno smijeha i zabave, što nam u ovim ne baš sretnim vremenima itekako treba", kaže Pajić. Komentirala je i svoja iskustva s policijom, a kaže kako policajce voli vidjeti oko sebe jer se na taj način osjeća sigurnom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene