Čestitamo!

Dodjela Večernjakove ruže: Valentina Baus i Dino Goleš dobitnici su nagrade za Novo lice godine!

Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 2 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 2 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 2 Ksenija Pajić Ksenija Pajić, glumica u seriji Dar Mar Ivana Pezo Moskaljov Ivana Pezo Moskaljov Ivana Pezo Moskaljov MasterChef Valentina Baus i Dino Goleš - 1 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Valentina Baus i Dino Goleš - 3 +0 Ksenija Pajić Galerija

Valentina Baus i Dino Goleš dobitnici su u kategoriji Novo lice godine, a Nova TV konkurirala je u čak četiri kategorije za nagradu Večernjakova ruža ove godine - TV osoba godine, TV emisija godine, Glumačko ostvarenje godine i Novo lice godine.

Omiljena lica i formati Nove TV i ove su godine bili nominirani za najdugovječniju domaću medijsku nagradu, Večernjakovu ružu i to po izboru žirija u čijem su sastavu poznata medijska lica, glazbenici, redatelji te novinari i tim Večernjeg lista. Nova TV konkurirala je u čak četiri kategorije: TV osoba godine, TV emisija godine, Glumačko ostvarenje godine i Novo lice godine.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Večernjakova ruža u kategoriji za novo lice godine pripala je Valentini Baus i Dini Golešu, voditeljima Dnevnika Nove TV.

"Hvala svima koji su nam dali podršku, koji su vjerovali u nas, našim nadređenima, puno vam hvala na povjerenju, hvala našim dragim ljudima koji nas hvale i daju nam kritike, sve je to dio ovog posla.  Želim čestiti i ostalima koji su bili nominirani u ovoj kategoriji. Ovu ružu želim posvetiti svojim roditeljima i Dininim roditeljima, bili ste te uz nas tu, nadam se da smo vas učinili ponosnima", kazala je Valentina Baus.

Nakon više od desetljeća, za voditeljski stol Dnevnika Nove TV sjeo je ovaj novi dvojac. Ovaj mladi, talentirani i perspektivni voditeljski par unio je novu energiju u najgledanije dnevne informativne minute i izazvao brojne pozitivne reakcije i pohvale gledatelja. Uz nevjerojatnu lakoću izvedbe i uigranost te njima svojstven šarm i dopadljivost, opravdali su dato im povjerenje i zasluženo odnijeli pobjedu u kategoriji Novog lica godine.

U kategoriji TV osoba godine nominirana je bila dugogodišnja reporterka najgledanijeg informativnog programa u zemlji – Ivana Pezo Moskaljov – koja se u svom radu specijalizirala za pitanja iz domene obrane i hrvatske vojske. To je područje intenzivno pratila i tijekom 2021. godine kada je izvještavala o problemima s nabavkom vojnih aviona te je gledateljima donosila ekskluzivne informacije i otkrića. Zbog svog istančanog istraživačkog instinkta i direktnih pitanja kojim političare suočava s gorućim problemima, Pezo Moskaljov jedno je od najprepoznatljivijih novinarskih imena na domaćoj sceni.

Jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu, MasterChef, u jesen 2021. vratio se u velikom stilu na Novu TV. Vrhunski chefovi Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin, koji su moderirali emisiju i vodili kandidate kroz sve izazove tijekom 60 epizoda, brzo su stekli simpatije javnosti, a emisija je bila najgledanija u svom slotu prikazivanja. Napeti izazovi, zanimljivi kandidati i njihove iskrene emocije osvojili su hrvatsku publiku i MasterChefu osigurali nominaciju u kategoriji TV emisija godine.

U kategoriji Glumačko ostvarenje godine među nominiranima našla se i odavno prozvana ''kraljica sapunica'', Ksenija Pajić. Kazališna, filmska i televizijska glumica oduševila je gledatelje u humorističnoj seriji Nove TV ''Dar Mar'' koja prati dogodovštine u malom mjestu Dizmovu. Pajić u hit seriji tumači Boženu, šeficu najmanje policijske postaje u državi, policajku čvrste ruke i velikog srca koja je navikla da je ona ta koja izdaje zapovijedi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene