Zvijezda je rođena

Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Chriztel Renae Aceveda Chriztel Renae Aceveda Ronald Gorsic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda Chriztel Renae Aceveda i Tajči Chriztel Renae Aceveda Chriztel Renae Aceveda Chriztel Renae Aceveda i Fabijan Pavao Medvešek Chriztel Renae Aceveda i Fabijan Pavao Medvešek Chriztel Renae Aceveda i Fabijan Pavao Medvešek Chriztel Renae Aceveda i Tereza Kesovija Chriztel Renae Aceveda i Let 3 Chriztel Renae Aceveda i Let 3 +19 Chriztel Renae Aceveda i Let 3 Galerija

Chriztel Renae Aceveda nastupila je na dodjeli nagrada Zlatni studio.

Pobjednica jubilarne 10. sezone showa Supertalent, 12-godišnja Chriztel Renae Aceveda, nastupila je na svečanoj dodjeli nagrada Zlatni studio.

Mlada Filipinka s međimurskom adresom i ovaj put je sve prisutne očarala svojom izvedbom hrvatskih pjesama, a posebno je dirnula legendarnu Tatjanu Camerom Tajči.

Pogledaji ovo Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 10 Celebrity Chriztel se nada da će postati pjevačica, a pristižu joj čestitke iz cijelog svijeta: "Očito su vidjeli moje nastupe na internetu"

"Chriztel Renae je sjajna mlada zvijezda koja živi u Hrvatskoj i pjeva na hrvatskom. Od prve note koju je otpjevala na probama, ganula me do suza - ona pjeva s nevjerojatnom emocijom i srcem. Kakav je dar upoznati Chriztel i njenu prelijepu mamu", poručila joj je Tajči u porukama koje je Chriztel objavila na svojem profilu na Instagramu.

"Jako si me dirnula draga Chriztel. Tvoje prekrasno svijetlo sija iz tebe i svi sm sojetili tvoje srce kroz pjesmu. Nastavi pjevati, nastavi sanjati velike snove. Svijetu trebaju mladi ljudi poput tebe. I mi smo tu kako bi te podržali", dodala je Tajči.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chriztel Renae Aceveda (@chriztelrenae)

Chriztel je iz publike bodrio i član žirija showa Supertalent, glumac Fabijan Pavao Medvešak, koji nije mogao sakriti ponos tijekom njezina nastupa, a na dodjeli su i sjedili jedno pored drugog.

"Sjedim kraj Supermana", napisala je Chriztel uz njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chriztel Renae Aceveda (@chriztelrenae)

I Fabijan je dobio svojih pet minuta na pozornici, a on je u pratnji Jelene Miholjević i Ružice Maurus izveo velike hitove Tereze Kesovije.

Chriztel se na društvenim mrežama pohvalila i da je na dodjeli upoznala Terezu Kesoviju, članove grupe Let 3 i malu zvijezdu filma "Dnevnik Pauline P." Katju Matković.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chriztel Renae Aceveda (@chriztelrenae)

Podsjetimo, Chriztel je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri.

Pogledaji ovo In Magazin: supertalent chriztel - 4 inMagazin Pobjednica Supertalenta za kamere In magazina otkrila je zašto je toliko zavoljela Međimurje, ali i što joj s njenih Filipina najviše nedostaje

Već na audiciji showa Supertalent bilo je jasno da će daleko dogurati u showu, jer je dobila Zlatni gumb, a za spektakularan finalni nastup odabrala je pjesmu Celine Dion i Andree Bocellija "The Prayer" u hrvatsko-engleskoj varijanti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i mama Ana Severina Mojmira Pastorčić, Severinina mama i Severina Mojmira Pastorčić, Severinina mama i Severina +28 Severina Celebrity Emotivna večer za Severinu: Održala je inspirativan govor, a zbog onog što je rekla njezina majka nije mogla zadržati suze

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Božić - 2 Vanda Božić - 1 Vanda Božić Vanda Božić +4 Vanda Božić - 2 Nekad i sad Naša plavokosa glumica kratko je živjela na vrhuncu slave, a onda je potpuno nestala iz javnosti, evo što je o njoj sada poznato!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene