Sve je osvojila glasom

Pobjednica Supertalenta za kamere In magazina otkrila je zašto je toliko zavoljela Međimurje, ali i što joj s njenih Filipina najviše nedostaje

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: supertalent chriztel - 1 In Magazin: supertalent chriztel - 2 In Magazin: supertalent chriztel - 3 In Magazin: supertalent chriztel - 4 In Magazin: supertalent chriztel - 5 +0 In Magazin: supertalent chriztel - 6 Galerija

Svojim anđeoskim glasom žiri i publiku Supertalenta osvojila je Filipinka s međimurskom adresom, dvanaestogodišnja Chriztel. Zašto se ova djevojčica zaljubila u međimursku popevku i što joj se najviše sviđa iz dalekih Filipina, otkrila je našem Davoru Gariću.

Ova djevojčica s Filipina, koja najviše voli pjevati međimurske popevke, osvojila je simpatije Hrvata. Iz desete je sezone Supertalenta izašla kao pobjednica.

''Ja imam 12 godina, dolazim iz Filipina, Angeles City, i sad živim u Međimurju, ja volim pjevat i međimurske pjesme, te narodne međimurske popevke, obožavam jer dok ih pjevam, ja se sjetim svog doma u Filipima, pa zato ja zovem Hrvatska moj drugi dom'', govori Chriztel.

U Međimurje se s majkom doselila prije tri godine i ovaj dijalekt zavoljela kao rođeni.

''Prvi put kad sam čula međimursku narodnu popevku, zove se ''Raca plava po Dravi'', tu pjesmu sam prvi put čula pod satom glazbene kulture u školi, onda sam to otpjevala pred mojom učiteljicom Anđelkom i ona je tako šokirana bila i pitala zašto baš međimurska popevka i taj dan je saznala da mogu pjevat i tad sam počela nastupati na festivalima i natjecanjima.''

Njezin se put u Supertalentu pratio i na dalekim Filipinima. Tko zna, možda dio nagrade potroši i na odlazak u svoju domovinu.

''Voljela bih opet jedanput posjetiti Filipine jer to je moj dom. Tamo imam obitelj, moja baka, moji ujaci, moji prijatelji i fali mi...'', priznaje.

Iako ga još uči, osnove je hrvatskog jezika svladala vrlo brzo, a njezin je život sada već potpuno tipičan za djevojčicu iz Međimurja.
''Ovdje u Hrvatskoj često se družim s prijateljima, idem u školu, svi su jako dobri, meni se baš sviđa ovdje u Hrvatskoj jer ovdje ima jako lijepi okoliš, sve mi se sviđa ovdje i hrana i kultura isto.''

Talentirana Chriztel sanja velike snove.

''Jednoga dana bih htjela biti jedna poznata pjevačica kao Celine Dion, kao Whitney Houston'', priznaje.

A pobjeda u Supertalentu korak je do ostvarenja njezinih snova.

 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene