suze prije nastupa

Plesače Vucine kćeri izbacili s Dore, jedan je svima poznat iz showa u kojem je s majkom tražio djevojku

Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

Brigita Vuco ostala je bez plesača na Dori zbog neopreza s testovima na koronavirus. Kako je ispričao jedan od njih, plakala je u svojoj sobi, a svi su tužni jer su se dugo pripremali na nastup.

Kći pjevača Siniše Vuce, 22-godišnja Brigita, našla se u problemima na generalnoj probi za Doru. Naime, ostala je bez plesača zbog neopreza s testovima na koronavirus.

Pogledaj i ovo Grupa E.N.I. Sjećate se njih? Odnijele su pobjedu na Dori davne 1997. godine, a jedna su od rijetkih grupa koje su sve do danas ostale u dobrim odnosima

Kako piše 24sata, plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju te neće nastupiti na Dori. Jedan od dvojice plesača, Bepi Valentine, rekao je kako je Brigita imala napravljen brzi test na koronu te je mogla ući u dvoranu, no plesače nisu pustili. Istaknuo je kako su se dugo pripremali za taj nastup, a Brigita je plakala u svojoj sobi zbog cijele situacije. "To je Brigitin prvi nastup, bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela", rekao je Valentine, pravog imena Josip Kotlar, za 24sata.

Maneken i plesač Kotlar je inače hrvatskoj javnosti poznat po sudjelovanju u showu Nove TV "Ženim sina". U showu se pojavio 2019. godine, kada mu je majka Suzana tražila partnericu.

Brigita Vuco će u subotu odlazak za Eurosong pokušati izboriti pjesmom "Noći pijane", a još ranije je istaknula da ima podršku od oca i cijele svoje obitelji. Za Slobodnu Dalmaciju je nedavno izjavila da se pjesma svidjela i Alki Vuici, koja je njezinom ocu Siniši Vuci poručila da će mu kćer biti zvijezda te da odlično pjeva.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Celebrity Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene