hoće li uspjeti?

Domišljati Sobin ima zanimljiv zadatak za kandidate hit-showa, čini se jednostavno na prvi pogled, ali...

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 1 Slavko Sobin - 4 Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 2 Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Slavko Sobin Slavko Sobin - 3 +17 Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Galerija

Slavko Sobin zadao je zadatak kandidatima showa "Ples sa zvijezdama" i to kao pobjednik prošle sezone.

Kraj sedme emisije showa "Ples sa zvijezdama" kandidatima i njihovim mentorima donio je pravo iznenađenje i to kada im se putem video obratio pobjednik prošle sezone Slavko Sobin.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Cha cha cha presudio Sonja i Gordan oprostili se od "Plesa sa zvijezdama": "Hvala glasačima, plesali smo za vas"

On im je zadao zadatak, koji se možda samo na prvi pogled čini jednostavan i lak.

"Kao što znate pratim vas od prve emisije, izvanredni ste, tko nije izvanredan napreduje. Vidim da moja pobjeda polako pada u zaborav, osim ako ste Ivan Šarić i Viktorija Rađa! Tako da sam se odlučio pojaviti i podsjetiti vas sve kod koga je zapravo trofej. Ok, kod moje mame je, ali moj je! Put do pobjede trnovitiji je no ikad pa sam ja došao pobaciti još malo trnja po putu. Zadat ću vam nekoliko koraka, a vi svi te korake morate ubaciti u svoju koreografiju. Znači, svaki par bez obzira na to koji ples pleše. Najbolji par osvaja dodatne bodove!", pojasnio im je Slavko i pokazao korake koje je smislio za njih.

"Samo jedan par i to onaj najbolji osvaja dva boda, i to je to, ajde plešite. Sretno", poručio im je na kraju.

Slavko je u prošloj sezoni plesao s mentoricom Gabrijelom Pilić s kojom je nakon showa ostao dobar prijatelj. 

"To je ogroman ponos jer je stvarno plod jako puno rada i ulaganja. Nemam sad lijep osmijeh pa sam dobio nagradu. Namučili smo se za ovo, ona se namučila, ona me trpjela. Mislim, trpio sam i ja nju, ali ovo je plod našeg zajedničkog rada i možda da je ovo nešto u čemu smo se natjecali pojedinačno, ne bi bilo toliko bitno. Ali ovo je nešto što smo nas dvoje stvorili zajedno. Kraj svemira, možda najljepši trenutak u mom životu", izjavio je Slavko za DNEVNIK.HR nakon pobjede

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus +4 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 In Magazin: Žanamari Perčić - 1 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 +0 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene