Imamo pobjednike!

Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Paula Jeričević ispali iz Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama: Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +8 Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Poznati glumac i njegova zanosna i talentirana partnerica pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama" nakon punih 12 tjedana nastupa.

Slavko i Gabriela večeras su i službeno postali kraljevi plesnog podija.

Poznati glumac i njegova zanosna i talentirana partnerica pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama", a to su odlučili glasovi gledatelja nakon 12 tjedana nastupa.

Iz finala showa "Ples sa zvijezdama" prvi su ispali Ivan Šarić i Paula Jeričević. Drugim riječima, u showu su na samom kraju ostali "superparovi" Slavko i Gabriela te Viktorija i Marko, no gledatelji su pozivima rekli svoje.

***

Prvi finalni superpar činili su Slavko i Gabriela, koji su otplesali bajkoviti valcer koji im je ležao tijekom čitave sezone. "Ja vas gledam i vidim predivnu priču između savršenog studenta i savršene mentorice", poručio im je oduševljeni Nicolas, dok je Gabriela ponovno plakala. "Predivno, hvala majci koja te rodila, Slavko. Bravo i tebi Gabi", bila je kratka Tamara. "Produkcijo, pozovite vatrogasna kola, treba ugasiti plamen koji ste izazvali. Sve gori. Taj vaš odnos, ta ljubavna priča, sve se osjetilo, svaka čast", poručila im je na kraju oduševljena Almira.

Zatim je otplesan i posljednji ples showa "Ples sa zvijezdama". Drugi finalisti Viktorija i Marko otplesali su vatrenu sambu, a zanosna Splićanka na kraju je pala na pod u suzama. Žiri je bio oduševljen viđenim, čestitao im je na trudu te poželio sreću na samom kraju.

***

Kada je započeo finalni plesni spektakl "Plesa sa zvijezdama", kao i uvijek, u 20:15, čast da prvi izađu na pozornicu imali su komičar i voditelj Ivan Šarić i njegova zanosna partnerica Paula Jeričević, od kojih smo vidjeli još jedan strastveni tango po odabiru žirija. "Paulin kostim i izgled donijeli su velike ocjene", komentirao je Dinko njihov nastup, no ipak bio je zadovoljan kao i Nicolas, a s muškim kolegama složila se i Tamara. "Šariću, ti si spreman za udruženje baletnih umjetnika. Ti si visok, skladan, imaš energiju i snagu. Sve u svemu, jako sam zadovoljna i čestitam mentorici i tebi", zaključila je Almira o prvom finalnom plesu.

Jeste li spremni za veliko finale showa ''Ples sa zvijezdama''? Ivan Šarić i Paula jesu!

"Kraljica plesnog podija" Gabriela Pilić i Slavko Sobin otplesali su još jedan vatreni paso doble. "Oduševila, ali ne samo Gabriela nego i Slavko s najboljim paso dobleom u svim emisijama dosad", poručio im je uvijek kratki Dinko. "Divno ste otplesali paso doble kao i prvi put", poručila im je Tamara. "Paso ti leži, tu si doma Slavko, još uz prekrasnu Gabrielu. Muževan si, htio si biti do kraja u finalu, oduševljena sam, a i frizurica je super", poručila im je Almira. "Mrvicu ste bolji nego prvi put, rekao bih, svaka čast. Slavko, ti si nas osvojio talentom, nego imaš u sebi tu dozu skromnosti i po meni je to uvijek dobitna kombinacija", zaključio je Nicolas. Pale su i prve četiri desetke upravo za taj vatreni par.

Energično, napeto i vatreno: Slavko i Gabriela dostojni finala showa ''Ples sa zvijezdama''

Viktorija i Marko odradili su još jedan odlični valcer. Osim plesom, Viktorija je oduševila i romantičnom haljinom koja je savršeno išla uz taj romantični ples. "Prvo, bila si prisutnija nego prošli put. Da se mene pita, ti si pobjednica ovog Plesa", poručila je Viktoriji vrlo iskreno Tamara. "Viktorija, napravila si napredak. Bravo za mentora! Lijepo, nježno, a strasno i dinamično, a tu sam strast među vama danas osjetila. Fantastično", bila je kratka i jasna Almira. "Bravo, bravo, bravo, Viktorija. Konačno si potegnula i osjetio sam taj zamah. Slušala si savjete, to uvažavam", poručio im je Nicolas. "Konačno ste pravi standardni par. Konačno ste pokazali skladnost", zaključio je Dinko. Žiri je ponovno podignuo četiri desetke.

Viktorija i Marko nikad emotivniji: Pjesma kaže da su bili perfektni, slažete li se?

Uslijedila je druga runda plesa, preciznije slobodnog stila (free style). Ivan i Paula ponovno su prvi izašli na pozornicu, nakon što je Ivan i zapjevao, a zatim i izvukao svoju zaručnicu Koranu Gvozdić na pozornicu. "Ti si od njega napravila čudo. On je bio medo s krivim rukama i nogama, a sada je plesač. Publika isto vidi koliko ste truda uložili, koliko sati dnevno i svaka vam čast", poručila im je Almira te oboje rasplakala. "Paula, moram ti čestitati, napravila si izvanredan posao. Estetski nije savršeno, ali nema veze, vi ste toliko iskreni, toliko uživate zajedno i to je poanta plesa", poručio im je nadalje Nicolas, koji više nije imao riječi. "Sve je rečeno, još ću jednom pohvaliti Paulu koja te naučila plesati. Izvrstan si partner i da znaš partnericu voditi", komentirao je Dinko. "Prestanite svi plakati, osjećam se kao na koncertu Miše Kovača. Drago mi je da sam te podržavala od početka, obožavam te. Možda ćeš pobijediti, možda nećeš, ali odličan si", zaključila je Tamara.

Koliko emocija! Ivan i Paula priredili spektakl: Opisali svoj put do finala na osebujan način

Slavko i Gabriela završili su drugu rundu plesa svojim free styleom te ponovno izazvali ovacije publike. "Rekao sam da ću večeras gledati pozitivnu vibru, energiju i strast, oduševili ste me", uputio im je Nicolas svoj najkraći komentar sezone. "Kako sam bio oduševljen onda, tako sam i sada", poručio im je standardno kratki Dinko. "Jako ste emotivni večeras. Slavko, mene i dalje kod tebe fascinira kako pokušavaš sve izvesti do kraja i profesionalno kao Gabriela. Svaka čast, to nije lako", poručila je Tamara. "Baš si napredovao. Vrlo emotivno i strastveno. Bravo" komentirala je Almira. Komentari su posebno dirnuli Gabrielu, koja je pustila i suzu.

Nevjerojatno! Velika plesna točka za veliko finale showa ''Ples sa zvijezdama''

Viktorija i Marko - bio je to vrlo seksi i mokri nastup koji je oduševio gledatelje i dok je trajao. "Oborili ste me s nogu. I ovaj put pokazali ste strastvenost, plesnost... Konačno se Marko našao s vašom energijom, rođena ste plesačica. Probudili ste strast, ne samo u Marku nego i u našim gledateljima", poručio im je oduševljeni Dinko. "Ti si apsolutna bomba. Kad treba biti frajerica, ti si frajerica. Kad treba biti nježna, ti si nježna", poručila je paru Tamara. "Večeras je u ovom studiju izuzetno vruće. Poslije ovog plesa treba zvati vatrogasnu ekipu. Ovo kako ste nas zapalili večeras jest fantastično", poručila im je slikovito Almira. "Ovo je ludilo! Toliko si bila seksepilna, strastvena, zapalila si cijelu Hrvatsku, a pogotovo mušku populaciju", poručio je Viktoriji Nicolas.

Strast, emocija, energija: Viktorija i Marko priredili do sada neviđenu atrakciju

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman (Foto: PR) +0 Antea Kodžoman (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Duge noge ove poznate hrvatske misice bile su pravi mamac za poglede na zagrebačkoj špici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene