Čestitamo!

Ekipa ''Plesa sa zvijezdama'' imala je razloga za slavlje, priznali su da im to jako puno znači: ''Zahvalni smo i bila mi je čast!'

Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Matija Habljak/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa Plesa sa zvijezdama - 2 Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Ekipa Plesa sa zvijezdama - 1 Ekipa Plesa sa zvijezdama Paula Tonković i Marco Cuccurin Maja Drobnjaković i Petra Kurtela Fran Lauš +0 Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Galerija

"Ples sa zvijezdama" osvojio je nagradu za najbolji TV show na 10. Story Hall of Fameu koji je održan u Zagrebu, a koji nisu propustile brojne zvijezde.

Na glamuroznom događaju Story Hall of Fame dodijeljene su brojne nagrade, a ona za najbolji TV show došla je u ruke Novoj TV za format ''Ples sa zvijezdama''.

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i djevojka - 2 ''Pazi ovo..'' Mentor iz našeg hit-showa podijelio avanture s putovanja po Europi: "Ako Irci nešto znaju, to je u sve staviti alkohol''

Crvenim tepihom prošetale su tako poznata lica, zvijezde i plesači hit zabavnog showa koji je osvojio brojne gledatelje, a nagradu su na dodjeli preuzeli članovi žirija Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci.

''Zahvalni smo za još jednu sezonu Plesa sa zvijezdama. Svi koji su radili rasturili su. Bila mi je čast biti i dio žirija, ali i dio plesnog-produkcijskog tima u kojem sam okružen s talentiranim i profesionalnim kolegama. Posebno sam ponosan i na sve plesače mentore koji su žila kucavica našeg showa'', izjavio je Igor Barberić.

Zvijezde showa poput pobjednika sezone Marca Cuccurina i Paule Tonković, kao i ostali kandidati poput Gabriele Pilić, Frane Ridjana, Tare Thaller, Matea Cvenića, Marija Ožbolta, Ele Vuković, Ivana Jarneca, Darije Lorenci Flatz, Petre Kurtele, Damira Horvatinčića, Deniss Grgić, Jakova Bjelca, Maje Drobnjaković, Helene Bradvice, Helene Janjušević, Darija Zurovca zasjali su na crvenom tepihu, ali i na plesnom podiju te se još jednom prisjetili svojih plesnih koraka u kojima su uživali kroz proteklu sezonu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 +30 Ella Dvornik - 5 Zanimljivosti Ella razriješila misterij haljine koji je sve zanimao i pokazala brzinski trik: "Nema šanse da hodaš s tim, a da ti ne padne!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 +30 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene