Vau!

Naša najseksi plesačica usred nastupa izvela je nešto još neviđeno s haljinom, jeste li primijetili?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Pedro Soltz - 4 Valentina Walme i Pedro Soltz - 3 Valentina Walme i Pedro Soltz - 5 Valentina Walme i Pedro Soltz - 2 Valentina Walme i Pedro Soltz - 1 Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 5 PEDRO I VALENTINA Ples sa zvijezdama ep 1 +6 Pedro Soltz Galerija

Pedro Soltz i Valentina Walme u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su sambu.

Pedro Soltz i Valentina Walme izveli su u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" jedan od nastupa za pamćenje i to zahvaljujući vrućim ritmovima, ali i njezinoj čarobnoj haljini kojom je sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz, Valentina Walme Osmijesi sve govore! Naša najseksi plesačica objavila fotku s dečkom koji radi na istom projektu kao i ona, on joj se divnom porukom javio u komentaru!

Naime, Valentinina haljina posuta šljokicama je usred nastupapromijenila boju iz zlatne u zelenu i sve ostavila bez daha. Mentorica je otkrila da je za nju zaslužna Emina Kušan i zahvalila joj na tome.

"Imate točno kemiju koja vam treba, prelijepo vas je gledati. Moram dodati da je bilo dobrih tehničkih elemenata, čuvaj taj žar u očima i sigurna sam da ćemo te dugo gledati", poručila je Franka Batelić Pedru i Valentini nakon nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Hvala Bogu da nisi Hrvat jer se ne bi tako dobro kretao, a efekt s haljinom mi se jako dopao!", rekla je Pedru Larisa Lipovac Navojec.

"Ima pokreta koji nisu savršeni, ali ti to prekriješ i imaš taj scenski šarm, dovest će te daleko", mišljenje je Igora Barberića.

Ja bih samo molio nekog da mi da ono što su uzeli prije emisije. Tehnika je dosta diskutabilna, zamolio bih te da vratiš sljedeći ples na nivo paso doblea iz prve emisije", konstruktivna je kritika Marka Cibocija koju je Igor sa smiješkom prihvatio.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +8 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Celebrity Maja i Mešin se fino našalili na njegov račun, nije mu mogla prešutjeti jednu stvar, ali evo kako ju je umirio!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +15 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene