Kao dva tinejdžera!

Sjajna Ecija u izdanju u kojem je dosad nismo vidjeli: ''Ja gledam i ne mogu vjerovati što vidim''

Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Galerija

Ecija Ojdanić i Marko Šapina u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' predstavili su hip hop.

U drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' posljednji su nastupili Ecija Ojdanić i Marko Šapina, a prvi put u showu su otplesali novi stil, hip hop. Žiri im je dodijelio 25 bodova. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Spremni na izazov! Ples sa zvijezdama: Otkrivamo koji će vrhunski plesači naše zvijezde naučiti plesnim koracima

"Jako sam se nasmijala, slobodni stil ti jako leži. Izgledaš večeras fenomenalno, a to je nama ženama važno", rekla je Tamara.

''Izgledaš zaista sjajno i pozdravljam organizatore što su hip hop uvrstili u emisiju. Hip hop je jako težak za plesanje, mislim da je bilo dobro, čestitam", rekla je Almira.

''Kao da vidim dva tinejdžera kako čagaju. Sviđa mi se, kupujem", izjavio je Nicolas.

''Drago mi je što je hip hop uveden, ja se ne razumijem u to. Ali mi je drago da sam vidio dobro prezentaciju, nije mi bilo dosadno. Definitivno bolje nego u prvoj emisiji", zaključio je Dinko.

Ecija Ojdanić u velikom izazovu: Hip hop po prvi puta u showu 'Ples sa zvijezdama'!

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook,Instagram,YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene