Gori sve!

Domenica u izazovnom kompletiću naglasila dekolte i utreniranu liniju, pristaje joj kao saliven!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +13 Domenica, Alan Walme Galerija

Domenica Žuvela očarala je sve u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je zaplesala u slatkom kompletiću koji joj je naglasio dekolte i vitku liniju.

Domenica Žuvela i Alan Walme u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su jive koji je ona izvela u zanimljivom kompletiću koji je pristajao kao saliven.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Lijepa Dalmatinka! Domenica legendarnim detaljem na majici pokupila sve simpatije: "Sad mi se još više sviđaš!"

Njezina vitka linija došla je do izražaja u kratkoj suknjici i topiću s dekolteom, a za takvu je kombinaciju dobila brojne komplimente od svojih pratitelja na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Najslađe stvorenje", "Super si", "Preslatka", "Predivna", "Wow, wow, wo, naj najnajljepša si! Neopisiva", "Savršeno", "Gori sve", "Slatkiš mali", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Domenica je ovih dana otkrila da priprema veliki koncert u Areni Zagreb koju je rezervirala za 2030. godinu, što bi se malo tko usudio. 

"Najava koncerta, velikog koncerta u Areni 2030, za 8 godina. Ja sam nekako uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije pozitivnije. Veselije'', pojasnila je Domenica u razgovoru za In Magazin.

Koncert koji će održati 8. studenog 2030., na svoj 38. rođendan, odlična je misao vodilja s kojom nastavlja stvarati nove singlove, planirati albume, ali i još ponešto:

''Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga'', zaključila je.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 +16 Maja Šuput Celebrity Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +13 Maja Šuput Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene