Ušao u povijest

Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Jelić i Asim Ugljen Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Helena Janjušević Asim Ugljen, Helena Janjušević Asim Ugljen, Helena Janjušević Asim Ugljen, Helena Janjušević Asim Ugljen, Helena Janjušević Asim Ugljen, Nika Jelić +21 Asim Ugljen, Nika Jelić Galerija

Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su jive, a njihova izvedba nije se dojmila žirija.

Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" čija je tema bila vremeplov, otplesali su jive koji nažalost nije ispao kako su oni baš zamišljali.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

Iako prpošni i dobro raspoloženi, Asim i njegova mentorica nisu se proslavili svojim nastupom, a glumac je ušao u povijest kao prvi kandidat koji je dobio jedinicu od nekog člana žirija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asim Ugljen (@toorkish_coffee)

"Ja bih tako htjela reći da je ovo dobro! Jako mi je drago da ste uspjeli doći barem do pola", poručila im je Larisa Lipovac Navojec.

"Ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Ovo možda nije bilo najbriljantnije", zaključila je Franka Batelić.

"Ne znam zašto su oni tako negativni. Mislim da je tvoj večeras nastup bio poseban i štoviše, mislim da ćeš ti ući u anale Plesa sa zvijezdama na svjetskom nivou", rekao je Marko Ciboci koji je Asimu na kraju dao jedinicu za nastup.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +21 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +4 Maja Šuput Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene