Zadovoljna je izgledom!

Slavnu pjevačicu ne zanimaju komentari na račun njezinog viška kilograma

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) +0 Christina Aguilera (Foto: Getty) Galerija

Danas 37-godišnja Christina Aguilera nekada je bila glazbena senzacija.

Pop princeza Christina Aguilera nedavno je gostovala u poznatom showu Jimmyja Kimmela.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Kao prije 20 godina! Bivša pop ikona bila je ponosna na svoje bujne obline, no sad se pohvalila nikad užim strukom i drastičnom transformacijom!

Slavnom je voditelju pjevačica pričala o karijeri, djeci, ali i tome kako društvene mreže utječu na nju, no najviše pažnje privukla je sama 37-godišnja pjevačica, odnosno njezin izgled o kojem se često raspravlja.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Naime, Christina posljednjih godina vodi borbu s viškom kilograma, a prije nekoliko je skinula 10 kilograma koje je čini se vratila. No kako je sama otkrila, više se ne zamara brojevima koje pokazuje vaga te tvrdi kako je jako zadovoljna svojim izgledom i tijelom.

"Trebalo mi je vremena da dođem do toga, no jako je važno prihvatiti sebe i svoje tijelo onakvima kakvi oni jesu", poručila je pjevačica koja je nekada bila prava glazbena senzacija. Iako je još uvijek prisutna u svijetu glazbe, njezina popularnost sada je ipak znatno manja nego prije.

Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Foto: Getty

Također, pjevačica je poznata i po tome što se ne trudi sakriti višak kilograma pa je kod Jimmyja u studio stigla u uskom kožnom kaputu i isto takvim čizmama koji su dodatno naglasili njezine obline.

Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Foto: Getty

Pjevačica ima i dvoje djece - sina kojeg je dobila iz propalog braka s marketinškim stručnjakom Jordanom Bratmanom te kćer koju je dobila s partnerom Matthewom Rutlerom s kojim je sreću pronašla ubrzo nakon razvoda 2010. godine. Par se i zaručio 2014. godine, no još uvijek nisu stali pred oltar. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene