Sretne vijesti

Zaljubila se u trenera kojeg joj je unajmio bivši te ga ostavila nakon 11 godina, a sada čeka i bebu

Cassie (Foto: Profimedia) Cassie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cassie (Foto: Profimedia) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Cassie (Foto: Instagram) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Cassie i Alex Fine (Foto: Instagram) Cassie i Alex Fine (Foto: Instagram) +0 Cassie (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o pjevačici Cassie koja je upravo potvrdila kako očekuje svoje prvo dijete, djevojčicu, s dečkom i osobnim trenerom Alexom Fineom.

Nekad popularna pjevačica slavu je stekla i dugogodišnjom vezom s reperom i poduzetnikom P Diddyjem.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužba Dadilja tvrdi: 'Djeca P. Diddyja su bila prekrivena kokainom jer im se mama drogira'

Radi se o pjevačici Cassie koja je upravo potvrdila kako očekuje svoje prvo dijete, djevojčicu, s dečkom i osobnim trenerom Alexom Fineom.

"Jedva čekam da upoznam našu djevojčicu. Volim te uvijek i zauvijek", napisala je prelijepa Cassie pored dvije njihove fotografije na Instagramu te tako otkrila sretne vijesti. "Volim vas obje do neba i nazad i tako milijun puta", poručio joj je dečko s kojim je veza počela na poprilično zanimljiv način.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra (@cassie) on

Naime, u siječnju ove godine otkriveno je kako su ona i reper prekinuli nakon 11 zajedničkih godina. Iako je njihova veza obilovala prekidima, uvijek su se vraćali jedno drugome, no ovoga puta prekid je bio konačan upravo zbog Alexa koji je prethodno bio njezin osobni trener kojeg je unajmio upravo 49-godišnji reper.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy (@diddy) on

Ubrzo nakon prekida, Cassie je potvrdila romansu na Instagramu, a Diddy ju je optužio kako ga je varala. Ipak, novopečeni par nije se obazirao na glasine, a bliski prijatelji repera otkrili su kako je on istovremeno bio jako ljut, ali i tužan.

"Sean ne može vjerovati da ona ima potrebu objavljivati fotografije s novim dečkom dok on još tuguje. Smatra da to radi namjerno kako bi ga dodatno uzrujala", otkrio je nepoznati izvor. Da stvar bude gora, neposredno prije prekida preminula mu je bivša dugogodišnja djevojka, manekenka Kim Porter s kojom ima troje djece i to potpuno iznenadno, što je repera slomilo.

Cassie je odmah nakon objave trudnoće viđena u šopingu nakita na Beverly Hillsu, no trbuščić je vješto sakrila crnom majicom koja je na prednjem djelu bila duža. Za fotografiranje nije bila nimalo raspoložena, a nije davala niti ikakve izjave, kao ni proteklih godina.

Ipak, dugo se šuškalo i kako je ona bila žrtva brojnih Diddyjevih prevara, no ni to nikada nije komentriala, već je uvijek čuvala leđa svom partneru. Sve dok nije upoznala fatalnog Alexa...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations @Cassie and Alex. I wish you all nothing but love and happiness. God bless ❤️❤️❤️ L O V E

A post shared by Diddy (@diddy) on

No, reper je na Instagramu pokazao kako među njima ipak nema zle krvi te je na svom profilu podijelio fotografiju bivše djevojke i njezinog novog dečka kojom im je čestitao na dolasku prinove. "Ti si dobar čovjek", poručili su mu obožavatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene