čestitke samo stižu!

Tony Cetinski postat će djed, sretnim vijestima pohvalio se njegov sin kojeg je dobio u prvom braku

Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) +0 Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Galerija

Christian Cetinski uskoro će postati otac, a sretne vijesti kojima je potvrdio da će domaća glazbena zvijezda dobiti pojačanje u obitelji objavio je na Instagramu.

Sin pjevača Tonyja Cetinskog, 23-godišnji Christian, na Instagramu se pohvalio da će postati otac.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

"Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo", napisao je uz fotografiju ultrazvuka koju je objavio na društvenoj mreži, a mnogi su mu čestitali na sretnim vijestima.

Tony je Christiana dobio u prvom braku s Antonelom Butigan, a rođen je 1997. godine. Pjevačev sin živi u Njemačkoj, a Cetinski nerijetko ističe kako je sjajno povezan sa svojim sinom.

Još za njegov 18. rođendan se pohvalio da ga je otišao iznenaditi u Stuttgart te da mu je kupio gitaru koju mu je davno prije obećao.

"Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata", napisao je onda glazbenik, koji će uskoro očito postati djed.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene