Romantična posveta

U braku su 20 godina, a zaljubljeniji su nego ikada: Proslava u društvu najvažnije žene u životu

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

67-godišnji Pierce Brosnan i njegova 56-godišnja supruga Keely Shaye Smith u braku su već 19 godina, a paparazzi ih često ulove u nježnostima na Havajima, gdje su proveli cijelu karantenu.

Bivši James Bond Pierce Brosnan na Instagramu je objavio emotivnu posvetu svojoj supruzi Keely Shaye Smith, s kojom je proslavio svoj 67. rođendan. Glumac je objavio romantičnu fotku s plaže na kojoj se ljubi sa suprugom uz čašu šampanjca.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

"Hvala ti za sunce i mjesec i sve dane našeg zajedničkog života, moja draga Keely. Proveo sam odličan 67. rođendan. Hvala vam svima na divnim željama. Ostanite jaki", napisao je Pierce u opisu fotografija sa svojom suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for the moon and sun and all the days of our lives together my darling heart Keely. I had a great 67th birthday. Thanks to one and all of you out there who wished me so. God bless, stay strong.

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

67-godišnji Pierce i njegova 56-godišnja supruga u braku su već 19 godina, a paparazzi ih često ulove u nježnostima na Havajima, gdje su posljednjih nekoliko tjedana, otkako je počela pandemija koronavirusa. Vrijeme provode s obitelji i na plaži, a čini se kako je slavni par zaljubljeniji nego ikada.

Sa suprugom Keely Pierce je u braku od 2001. godine, a skupa imaju 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris. S prvom suprugom Cassandrom Harris glumac je dobio sina Seana, koji danas ima 36 godina. Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu +1 Slavko Sobin u vrtu inMagazin Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene