Morali se oprostiti

Naša glumica u suzama nakon ispadanja iz hit-showa: ''Zbog toga mi je nekako najteže...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 7 Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 6 Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 5 Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 4 Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 3 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela, Damir Horvatinčić Petra Kurtela, Damir Horvatinčić Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 4 Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 3 +26 Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 2 Galerija

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić napustili su show "Ples sa zvijezdama" u šestoj, blagdanskoj epizodi.

U šestoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" iz daljnjeg natjecanja ispala je Petra Kurtela s mentorom Damirom Horvatinčićem, koji su se večeras oprostili od drugih kandidata i publike.

Petra i Damir plesali su paso doble , ali bili su među parovima koji su dobili najmanji broj bodova. Žiri je od ispadanja spasio Maju Drobnjaković i njezinog mentora Marka Mrkića, a gledatelji svojim glasovima Anu Zaninović i Marija Ožbolta.

"Želim zahvaliti svima koji su glasali i Novoj TV jer ne znam u kojem bi svemiru mogla vježbati i plesati svaki dan s ovakvim profesionalcem, to je privilegija. Zbog toga mi je najteže jer sutra ne idemo na probu", izjavila je Petra nakon ispadanja. 

"Zahvaljujem se Petri jer je bila dobra učenica, ponosan sam na nju. hvala supruzi i sinovima, šefovima koji su me pustili. Ovo je čisti užitak, hvala Novoj TV što mi je priuštila ovaj užitak. Hvala svima", dodao je Damir. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Helena - 1 Mario i Helena - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 +25 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Zanimljivosti Evo kako je naš slavni chef spustio Cibociju, pokazao je da je itekako spreman na njegove provokacije!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 6 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 +35 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Celebrity Što je to naljutilo Franinu Gabrielu: ''Samo da nije vrijeđanje, ma neću, zaustavit ću se...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene