Neodoljivi su!

132 centimetra visok glumac i supruga vole se 14 godina, a uspješno skrivaju imena i spol svoje djece

Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +0 Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o glumcu Peteru Dinklageu, kojemu je supruga Erica omiljeno društvo.

Zvijezda serije "Game of Thrones" na premijeru posljednje sezone u New Yorku stigla je u društvu supruge Erice Schmidt.

Pogledaj i ovo Verne Troyer i Genevieve Gallen Ljubav je to Slavni parovi koji ruše sve predrasude: S ružnim komentarima često su se suočavali, ali naučili su ih ignorirati

Radi se o glumcu Peteru Dinklageu, kojemu je supruga omiljeno društvo i za službena događanja, pa se s njom najčešće pojavljuje na crvenim tepisima.

Podsjetimo, par se vjenčao 2005. godine, a zajedno imaju i dvoje djece. Koliko su tajnoviti kad se radi o njihovu privatnom životu, govori činjenica da još uvijek nije poznato ime njihove kćeri rođene 2011. godine, a ne zna se ni spol drugog djeteta, koje je par dobio 2017. godine. Erica je direktorica jednog kazališta, no ne zna se gdje su se i kako točno upoznali.

Peter je u spomenutoj seriji fantastično utjelovio osebujnog Tyriona Lannistera, a za tu je ulogu dobio i brojna priznanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

49-godišnji glumac visok je svega 132 centimetra, a njegov patuljasti rast uzrokovan je koštanom bolešću androhoplazijom, koja se javlja zbog poremećaja gena za rast kostiju. Glumac je u ranim 90-ima zadobio i ozljedu koja je obilježila njegovo lice od vrata do obrva, i to za vrijeme nastupa sa svojim punk-funk bendom Whizzy.

Nesreća se dogodila u jednom noćnom klubu u New Yorku, gdje je Peter slučajno dobio udarac koljenom u lice te je počeo krvariti na pozornici.

"Kad sam bio mlađi, moj niski rast jako me pogađao. Bio sam ogorčen i vrlo nepristupačan. No što ste stariji, tako shvaćate da treba imati smisla za humor. To nije vaš problem, njihov je", otkrio je simpatični glumac u jednom ranijem intervjuu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Screenshot Youtube) Joaquin Phoenix (Foto: Screenshot Youtube) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) +6 Joaquin Phoenix (Foto: Getty) Celebrity Slavni glumac šokirao i oduševio obožavatelje u prvom jezivom traileru za film "Joker"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene