Blista!

Naša poznata influencerica pokazala top formu nakon poroda, a na prvi je pogled bilo jasno da je grudnjak ostavila kod kuće

Paula Sikirić Paula Sikirić Bojan Zibar/PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Sikirić Paula Sikirić Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: PR) Paula Sikirić (Foto: PR) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) +6 Paula Sikirić (Foto: Instagram) Galerija

Paula Sikirić zablistala je na jednom događanju u Zagrebu i pokazala top formu koju je vratila nekoliko mjeseci nakon poroda.

Naša uspješna i popularna influencerica Paula Sikirić pojavila se na jednom događanju u Zagrebu gdje je plijenila pažnju atraktivnom modnom kombinacijom, a s lica nije skidala osmijeh pa je spremno pozirala fotografima.

Za tu je prigodu odabrala odvažan top ispod kojeg nije nosila grudnjak, a iskombinirala ga je s trendi trapericama, bundicom i maramom u kosi. Pritom je pokazala i top formu nakon što je prije nekoliko mjeseci postala majka. 

Paula je inače u srpnju prošle godine rodila kćeri Artu Liju koju je dobila sa zaručnikom čiji identit nije javno otkrila, a njihove zajedničke trenutke dijeli redovito na svom profilu na Instagramu gdje ju prati više od 90 tisuća ljudi.

Jedna od naših najpopularnijih influencerica je dodatnu pažnju domaće javnosti stekla nakon što je prije nekoliko godina progovorila o bulimiji i internet bullyngu s kojima se suočava.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene